PREMINUO DAMIR KRANJČAR / Niko Kranjčar u istoj godini izgubio oca i strica

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

iako dolazi iz nogometne obitelji, Damir se nije bavio sportom

20.9.2021.
22:51
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Brat Cice Kranjčara i stric Nike Kranjčara Damir Kranjčar preminuo je u 68. godini, javljaju 24 sata. Kranjčar je umro nakon borbe s dugom i teškom bolesti, a preminuo u ustanovi za starije i nemoćne u Adamovcu.

iako dolazi iz nogometne obitelji, Damir se nije bavio sportom. Njegova ljubav bila je glazba. Na svom je životnom putu svirao s velikanima hrvatske glazbe poput Rajka Dujmića i Branimira Štulića, no nije, poput njih, stekao veliku slavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOBRODOŠAO MEĐU VATRENE /

Dobro je, Nijemci nam ga neće oteti: 'Ostvario mi se san, uvijek sam želio igrati za Hrvatsku'

Imao problema i prije

Kranjčaru je prije desetak godina amputirana potkoljenica. Nakon što je dugo vremena trpio bolove u lijevoj nozi, Damir Kranjčar završio je u bolnici, a liječnici su mu dijagnosticirali začepljenje krvnih žila. Amputirana mu je potkoljenica, a doktori tvrde da je moglo biti i puno gore, jer da je stigao koji dan kasnije spasa ne bi bilo.

"Dok sam u siječnju boravio kod prijatelja Tomice Frkovića u Dramlju, došlo je do začepljenja krvnih žila u potkoljenici. Malo sam oklijevao s odlaskom u bolnicu pa liječnicima u riječkoj bolnici na Sušaku nije preostalo ništa drugo nego amputirati potkoljenicu. Da sam došao tri dana ranije, uspjeli bi je spasiti, ali da sam došao dan kasnije, ni nozi ni meni više ne bi bilo spasa", rekao je tad Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo