INCIDENT U BEOGRADU: / Boca pogodila igrača Olympiakosa, došlo do reakcije 'žrtve' i aktera utakmice

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Nije moglo proći bez incidenta na jučerašnjem susretu između Partizana i Olympiakosa u Beogradu na stadionu crno-bijelih.

26.7.2017.
7:30
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Naime, u trenutku kad je glavni sudac ove utakmice, 36-godišnji Davide Massa označio kraj prvog poluvremena, nogometaši su krenuli prema svlačionici. U trenutku kad su gostujući nogometaši kluba kojeg ne vole navijači Partizana, zbog bratskih odnosa njihovih velikih rivala Delija i Gate 7, pristalica Olympiakosa, s tribine su počeli letjeti razni predmeti. I jedna je boca pogodila nogometaša Olympiakosa, javlja srpski tabloid Kurir.

SRPSKA POLICIJA JE NA NOGAMA: Beograd strepi od nereda, u grad došli navijači Olympiakosa

No, nije na tom stalo. Netko je od gostujućih nogometaša vratio bocu nazad na tribinu, a to je izazvalo reakciju pomoćnika u stručnom stožeru Partizana Andrije Delibašića. Rezervni igrači Olympiakosa reagirali su na to, očekivano stali u obranu svog igrača i ispred tunela koji vodi prema svlačionicama nastala je gužva. Došlo je do koškanja igrača i članova stručnog stožera obje momčadi, ali bez većih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Partizan je izgubio od grčkog prvaka 3-1. Gosti su poveli već u 6. minuti preko Bena, no samo četiri minute kasnije Tawamba vraća stvari na početak. Ipak, u nastavku Grci s dva gola rade veliki korak prema sljedećem kolu golovima Bena u 56. i Emenikea u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo