NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: / Slavni vratar nakon sudara sa suigračem preminuo u bolnici okružen cijelom momčadi

Image
Foto: Screenshot

Slavni vratar indonezijskog kluba Persela Lamongan Choirul Huda (39) preminuo je nakon jednog sudara sa suigračem tijekom utakmice indonezijske Superlige, prenosi "Footbal Tribe Asia".

15.10.2017.
16:29
Screenshot
VOYO logo

Do tragedije jed ošlo krajem prvog poluvremena, Nesretni nogometaš odlučio je istrčati jednu loptu, ali ali se sudario sa suigračem i samo pao na travnjak. Nakon sudara bio je svjestan dok je primao liječničku pomoć, utakmica je čak nastavljena i završena pobjedom njegove momčadi 2-0.

HOROR SCENE U BEOGRADU: Nakon stravičnog pada Zvezdin nogometaš ostao nepomično ležati na travnjaku

Međutim, nekoliko sati kasnije prava tragedija. Huda je preminuo u bolnici okružen cijelom momčadi Persele. Klupska legenda preminula je od udarca u glavu i vrat, objavila je bolnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je težak udarac za sve nas. Upravo smo vidjeli njegovo tijelo", rekao je prvi čovjek Persele Aji Santoso, dok je liječnik Zaki Mubarok objasnio što je prouzrokovalo njegovu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preminuo je zbog komplikacija u glavi i vratu", istaknuo je Mubarok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huda se smatra jednim od najboljih indonezijskih vratara svih vremena. Velika je legenda tamo, ima jako puno fanova, istinska je zvijezda. Stoga, ne čudi što je čitava Indonezija u šoku zbog njegove smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huda je čitavu svoju karijeru odigrao u dresu Perselea, za koju je debitirao u profesionalnom nogometu još 1999. godine.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo