NEZAPAMĆENA SCENA IZ RINGA POSTALA HIT: / Pretrpio brutalan nokaut pa počeo slaviti pobjedu, komentatori umirali od smijeha

Image
Foto: Screenshot

Rogan je zbog takvih svari odustao od intervjuranja borca nakon borbe

25.9.2019.
10:39
Screenshot
VOYO logo

Španjolski kickboksač José Maríju Queveda postao je hit na internetu nakon što je počeo slaviti pobjedu samo par trenutaka nakon što je došao sebi od posljedica brutalnog nokauta. Bilo je ovog vikenda u Francuskoj gdje se održao event pod nazivom Bitka za San Rafael.

Tamo je domaća uzdanica HakimKetaieb desnim krošeom poslao Španjolca na spavanje, da bi ovaj u bunilu nakon buđenja počeo slaviti pobjedu. Prvo je uzdignutih ruku krenuo prema svlačionici, ali je ubrzo vraćen u ring. Komentator meča, ali u publika bili su poprilično zbunjeni. Španjolac je bio u potpunosti dezorijentiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roganove riječi

Ovakve situacije najbolje je opisao poznati MMA stručnjak i komentator JoeRogan.

U rujnu 2016. nakon što je StipeMiočić nokautirao Alistaira OvereemaRogan izjavio je, inače, da više nikada neće raditi intervjue s poraženim borcima neposredno nakon što su doživjeli nokaut. Tada je odradio intervju s nizozemskom legendom i bilo je vidljivo da Overeem nije znao što govori. Nakon ovog događaja u Francuskoj njegove riječi dobile još više na značaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo