KLADIONIČAR ULOŽIO SAMO 15 EURA, A DOBIO GOTOVO 600.000: / 'De Gein dres ću objesiti u dnevnoj sobi'

Image
Foto: MozzartSport

"Uvijek smireno tipujem. Igram hladne glave i racionalno. Nikako navijački.

22.2.2018.
19:35
MozzartSport
VOYO logo

Nevjerojatna vijest dolazi iz Prilepa, gradića iz središnje Makedonije. Vane Lesnovski, lokalni kladioničar na uloženih 15 eura osvojio je gotovo 600,000 eura! Riječ je o europskom rekordu po visini dobitka u odnosu na ulog.

Ukupno je uplatio sedam listića krajem siječnja, a na kraju je uspio pogoditi čak šest njih i zahvaljujući dodatnim bonusima njegov dobitak iznosi 565,ooo eura. Na svim listićima imao je istih 15 parova, a među njima je bila i oklada da Manchester United neće izgubiti u gostima kod Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spasio ga De Gea

Uspio je i to pogoditi (0:0), ali samo zahvaljujući fantastičnom Davidu De Gei koji je sinoć radio čuda. S tim se slaže i sam Lesnovski:

"Zahvalan sam De Gei do kraja života! Naručio sam već sinoć njegov dres preko interneta. Hoću ga uramiti i objesiti u dnevnoj sobi. Zaslužio je čovjek!", rekao je za Mozzart Sport Lesnovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pojasnio je i kako je došao do ovog dobitka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ovo slučajno. Stalno gađam velike dobitke, a sad sam imao osjećaj da ću ostvariti ogroman dobitak. U prethodnih godinu i po dana nekoliko puta sam bio na rubu velikih svota, ali nisam odustao. Znao sam da ću kad-tad proći, i evo, dogodilo se. Uvijek smireno tipujem. Igram hladne glave i racionalno. Nikako navijački. Pažljivo sve analiziram, gledam statistiku, međusobne susrete i pratim neki svoj osjećaj. Prije godinu dana imao sam dobitak od 25.000 eura, čini mi se isto u veljači, izgleda da je to moj sretan mjesec", kaže Lesnovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo