NEREDI UOČI UTAKMICE: / Huligani u centru grada pokušali napasti Poljake

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Skupina crnogorskih huligana napala je poljske navijače u centru Podgorice uoči nedjeljne utakmice nogometnih reprezentacija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

26.3.2017.
21:37
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Portal Vijesti.me javlja kako je u nedjelju u centru Podgorice oko 18.30 došlo do manjih incidenata. Na Trgu nezavisnosti nalazila se grupica poljskih navijača, okružena pratnjom jakih policijskih snaga. U tom trenutku, netko od domaćih nogometnih huligana kađao ih je staklenom bocom. Organi reda brzo su reagirali i smirili strasti, uspostavivši tampon zonu.

Ni to nije omelo pojedine crnogorske huligane da pokušaju doći do Poljaka. Sve je, ipak, ostalo na pokušajima. Oko 18.50 poljski navijači su u pratnji policije Ulicom slobode krenuli ka stadionu. Izuzev malo buke i jurnjave centralnim ulicama glavnog grada, nije došlo do bliskog susreta dvije strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vijesti" su zabilježile i manji incident između grupice crnogorskih navijača sa vodom Interventne jedinice policije u samom centru grada. Na snimci dolje vidi se kako navijači izazivaju i vrijeđaju policiju, koja nakon toga kreće u "protunapad" i čiste ulicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo