NASTAVLJA SE CRNI NIZ: / Nogometni svijet pogodila nova tragedija, svi su u šoku

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Još jedna tragedija u nogometnom svijetu! Bivši škotski nogometaš Chris Mitchell (27) poginuo je u naletu vlaka protekle subote, prenosi britanski Mirror.

9.5.2016.
22:30
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Do nesreće je došlo u poslijepodnevnim satima u blizini Corntona (Stirling), a nesretni nogometaš preminuo je odmah na mjestu događaja. Mitchellov četvrtoligaški klub Clyde za koji je nastupao do siječnja ove godine potvrdio je ovu strašnu vijest, a Daily Record piše kako će se uoči sraza Clydea i Queens Parkom minutom šutnje odati poštovanje bivšem igraču Berdforda i mlade reprezentacije Škotske, s kojom je osvojio i sedam trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Chris je uvelike pridonio našem klubu'

"Svatko tko je i malo povezan sa našim klubom pogodila je vijest o smrti Chrisa Mitchella. Chris je uvelike pridonio našem klubu, nastupivši za momčad 18 puta uz šest asistencija", stoji u priopćenju na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I putem Twittera se odaje počast Mitchellu. Pa je tako njegov bivši suigrač u Falkirku Lee Bullen napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je bio strašan momak'

"Riječima ne mogu dočarati kako se osjećam povodom tragične vijesti da je poginuo Chris Mitchell. Previše pitanja u glavi. Nikada te nećemo zaboraviti".

Tam McManus koji je također bio Mitchellov suigrač u Falkirku dodao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako me pogodila vijest o smrti svog bivšeg suigrača Chrisa Mitchella. On je bio strašan momak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scott Ferguson, još jedan bivši igrač Mithella ostao je u šoku zbog pogibije nogometaša.

“Chris Mitchell! Sjajan tip i van terena. Ovo je vrlo tužna vijest za klub i suigrače. Moje misli su s njegovom obitelji i prijateljima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova tragedija samo je posljednja u nizu ovih dana u nogometnom svijetu. Od petka su preminuli igrač Dinama iz Bukurešta Patrick Ekangi Janin Kristel Comnanq, 26-godišnja igračica "Femina Starsa" koja se srušila na travnjak za vrijeme zagrijavanja za utakmicu. Uz spomenute, proteklog je vikenda preminuo i Bernardo Ribeiro (26), nekadašnji član Newcastl Jetsa. Ofenzivni veznjak umro je nastupajući za Friburguense u prijateljskoj utakmici.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo