NAPALI PA SE POVLAČILI / Mislili su Albanci kako će se zloglasni poljski huligani razbježati: Na kraju su oni uzmicali pred njima

Albanci napali Poljake, pa se povlačili pred njima

13.10.2021.
19:15
Screenshot: Twitter
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Proteklih tjedana i mjeseci val nasilja vezanih za nogomet zapljusnuo je Europu. Svako malo stižu snimke i izvještaji o huliganskim sukobima. Sinoć u Tirani došlo je do sukoba Albanaca i zloglasnih poljskih nogometnih huligana.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka sukoba domaćih i gostujućih navijača ispred stadiona sat vremena prije utakmice Albanije i Poljske u kvalifikacijama za SP. Daleko brojnija skupina Albanaca išla je prema stadionu kad je ugledala desetak do petnaest Poljaka koji su također išli na utakmicu i odmah ih napali.

Zasuli su ih bocama i kamenjem, vjerojatno mislivši kako je to sad to i kako ih imaju, kako će se poljski huligani razbježati.

No, spremni i utrenirani Poljaci nisu pobjegli već su stali i krenuli prema njima u protuudar nakon čega su, pak, Albanci počeli uzmicati. Veći sukob i nerede spriječila je policija koja je odmah stala između sukobljenih strana i rastjerala ih.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali