IMA SE, MOŽE SE / Messi i Antonela kupili luksuznu vilu za 10 milijuna eura: Imaju čak i svoju rivu, te pristanište za čamce; 'Impresivno je'

Image
Foto: Profimedia

Messi kupio luksuznu kuću u Fort Launderdaleu u Miamiju za sebe, suprugu Antonelu Roccuzzo i djecu

14.9.2023.
7:20
Profimedia
VOYO logo

Ako si bogat, slavan i jedan od najpopularnijih sportaša svijeta, život u SAD-u je poput bajke. Argentinska superzvijezda Lionel Messi (36), koja sada igra za MLS momčad Inter Miami u suvlasništvu predsjednika kluba Davida Beckhama, već se može pohvaliti portfeljem nekretnina u američkom gradu u iznosu od 17 i pol milijuna eura, koji se sastoji od četiri luksuzna stana, javlja britanski tabloid tabloid The Sun i navodi kako je sad, zajedno sa suprugom Antonelom Roccuzzo, u luksuznom kvartu u Miamiju Fort Launderdaleu potrošio 10 milijuna eura na najvrijedniju nekretninu od svih - posjed koji ostavlja bez daha.

Image
Foto: Profimedia

Messi već ima u posjedu 4 penthousea koja se nalaze uz ocean u ovim luksuznim zgradama.

Image
START KVALIFIKACIJA /

Pogledajte golčinu Messija zbog koje je Monumental ustao na noge: Minimalno slavlje svjetskih prvaka

Image
START KVALIFIKACIJA /

Pogledajte golčinu Messija zbog koje je Monumental ustao na noge: Minimalno slavlje svjetskih prvaka

Image
Foto: Profimedia

Kvart u kojem Messi i Antonela imaju 4 penthousea s pogledom na more.

Messi je proširio svoj impresivni portfelj nekretnina u SAD-u i želi još više invenstirati i proširiti svoje bogatstvo u nekretninama. Foto agencija Profimedia donosi fotografije nove kuće Lionela Messija u Miamiju u kojoj će živjeti sa suprugom i djecom, kao i objekte u kojima Messi i Antonela imaju penthouse, a ispod možete vidjeti vilu koju su dosad Messijevi rentali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ovu kuću su Messi i Antonela rentali do sad. Leo i Antonela obožavaju kuće uz more, a oceana i sunca na Floridi ima u izobilju. Naravno, tako bogati kvartovi kakvih ima na Floridi, sadrže puno lijepih kuća uz ocean.

Image

'Nastavlja širiti svoj portfelj nekretnina'

"Nastavlja povećavati broj kuća, tj nekretnina koje posjeduje - a sada je dodao jednu veliku na popis. Onu na Floridi, još jednu svoju nekretninu koja zapanjuje. Agenti za nekretnine sklopili su ugovor s Messijem za vilu u ponedjeljak. Uz kuću dolazi i 51.81 metar šetnice uz ocean. Messi i Antonela sad posjeduju ogromno imanje koja ima i svoju rivu.

Image

Prema Forbesu, luksuzno imanje u bajkovitom dijelu Miamija pokriva 3052.572 metara kvadratnih i sastoji se od osam spavaćih soba, devet i pol kupaonica, garaže za tri automobila i bazena. Kuća je impresivna i jedna je od najljepših u kvartu. Posjeduje i spa, kao i sobu za fitness i DVA pristaništa za čamce. I blizu je Inter Miami DRV PNK stadion, pa se Messi ne treba dugo voziti na trening svojim jednim od skupocjenih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

78 000 eura godišnje je porez

Inače, Samuel i Donna Simpkin zastupali su Messija u postizanju dogovora oko imanja, jer je Messi tad bio na međunarodnoj dužnosti s reprezentacijom Argentine - gdje je u petak pobijedio 1-0 nad Ekvadorom.

Image

Kupnja imanja je došla nakon što je Messi nedavno viđen u potrazi za kućom sa svojom obitelji. Messi sa suprugom 35-godišnjom Antonelom ima tri sina - Ciru, Thiaga i Matea. Smatra se da porez na imovinu na kuću iznosi oko 78 000 eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutrašnjost kuće jednako je impresivna kao i izvana. Ima dosta jedinstvenog dekora jer jedna soba čak uključuje i maketu ovce - koju bi svakako trebalo zamijeniti 'kozom' (The GOAT op.a)). U kući ima puno prirodnog svjetla koje dolazi kroz velike prozore koji će omogućiti Messiju da uživa u pogledu na ocean.

Image

Bogat ugovor

Zidovi i podovi također su ukrašeni završnom obradom po narudžbi koja govori o najvišim standardima luksuznog dizajna. Područje koje je Messi odlučio kupiti zabilježilo je rekordnu kupnju u zajednici prije samo dvije godine kada je influencer na društvenim mrežama Patrick Bet-David potrošio skoro 19 milijuna eura na vlastitu vilu. Unosna regija u južnoj Floridi trebala bi ugostiti Messija i njegovu obitelj najmanje sljedeće dvije godine nakon što je potpisao ugovor s Inter Miamijem do 2025. godine. Smatra se da novi ugovor legende Barcelone vrijedi između 46 i 55 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Image
Foto: RTL
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo