NOVI SUKOB / Maskirani napadači napali navijače Osijeka na odmorištu na autocesti blizu Slavonskog Broda, oštećen i policijski auto

Image
Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL/Ilustracija

Prema trenutnim saznanjima nitko nije zatražio liječniku pomoć, dok je prilikom sukoba oštećeno policijsko vozilo. Također, ne zna se jesu li napadači bili pripadnici druge navijačke skupine, ali može se pretpostavljati

10.9.2022.
17:30
Slaven Branislav Babić/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

"Na odmorištu autoceste A3 Marsonija sjever blizu Slavonskog Broda oko 12:10 došlo je do narušavanju javnog reda i mira", izvijestila je tijekom subote policija.  

'Brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob'

Tako se opet dogodio incident na odmorištu uoči jedne ligaške utakmice. Policija je izvijestila kako se na odmorištu zaustavio autobus sa navijačima NK Osijek, koji je putovao u pratnji policijskih službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI POČETAK SUSRETA /

Pogrdno skandiranje BBB na rasprodanom Maksimiru: 'Ubij, ubij, ubij tovara'; Baklje padaju na teren

Image
VATRENI POČETAK SUSRETA /

Pogrdno skandiranje BBB na rasprodanom Maksimiru: 'Ubij, ubij, ubij tovara'; Baklje padaju na teren

"Izlaskom navijača iz autobusa dvadesetak nepoznatih maskiranih počinitelja ih je fizički napalo. Brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob, a time i daljnje narušavanje javnog reda i mira kao i teže ozljeđivanje sukobljenih osoba", dodaju. 

Oštećeno policijsko vozilo

Prema trenutnim saznanjima nitko nije zatražio liječniku pomoć, dok je prilikom sukoba oštećeno policijsko vozilo. Također, ne zna se jesu li napadači bili pripadnici druge navijačke skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kriminalističko istraživanje je u tijeku te policija traga za preostalim počiniteljima", zaključuju.

Prije samo dva tjedna umalo se dogodila masovna tučnjava, policija je spriječila sukob navijača na A1 autocesti. Navijači Hajduka, koji su putovali u Osijek na utakmicu, zaustavili su promet kod odmorišta Jadova, iz auta su izlazili maskirani kacigama, fantomkama, maramama, majicama i medicinskim maskama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu za Osijek planirali su sukob s navijačima Dinama koji su išli prema Šibeniku. Policija je kod torcidaša pronašla mnoštvo palica. Zbog incidenta promet je satima bio u blokadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo