MODRIĆ LJETUJE U HRVATSKOJ / Navijači ga prepoznali dok je šetao rivom, jedan ga pitao je li došao potpisati, Lukin odgovor ga oduševio

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Vatreni se nakon ispadanja s Eura odmara u Hrvatskoj

4.7.2021.
15:55
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i kapetan, Luka Modrić, trenutačno boravi u Lijepoj našoj. Nekoliko dana nakon ispadanja s Europskog prvenstva Modrić se s obitelji pojavio u Šibeniku. Iako je imao kapu na glavu navijači su ga prepoznali. A kako javlja ŠibenikIn na rivi je naletio na legendarnog Funcuta Dinka Bujasa Murgaša.

"Luku je vidio moj sin Dominik u Pelegrinija i čekao ga je da se spusti s večere do jahte koja je na rivi. Sin mi je to javio dok sam gledao predstavu pa smo došli kći Matea i ja. Luka je imao šiltericu pa ga nije puno ljudi prepoznalo", rekao je Murgaš i dodao kako je pitao Modrića je li došao potpisati za Šibenku, a ovaj mu je navodno odgovorio da je došao potpisati za Šibenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekorder

Modrić je na ovom Euro, inače, postao najmlađi je i najstariji strijelac u povijesti Vatrenih na europskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju EP-a 2008. u Austriji i Švicarskoj postigao jedini pogodak u pobjedi protiv Austrije (1-0). Pogodak je postigao s 22 godine i 273 dana postavši najmlađi strijelac Vatrenih na europskim prvenstvima. Protiv Škotske je postao i najstariji strijelac s 35 godina i 286 dana.

Poslije ispadanja na Euru jedno od glavnih pitanja bilo je hoće li dalje igrati za reprezentaciju i predvoditi je na SP-u u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je poslije utakmice s Furijom kratko rekao da se prvo treba dobro odmoriti i razmisliti o svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo