[FOTO] LEGENDARNI ZADARSKI TRENER LUKE I SUBE PREMINUO OD POSLJEDICA KORONE: / Bio je omiljen, kao otac mnogim nogometašima; Branio je Zadar u teškim vremenima

Image
Foto: Facebook: HNK Zadar
Image
Foto: Facebook: HNK Zadar

U 70. je u Zadru od posljedica zaraze koronavirusom preminuo Miodrag Paunović Miško

16.12.2020.
20:07
Facebook: HNK Zadar
VOYO logo

Tužne vijesti stižu i iz Zadra. U 70. je godini u Zadru od posljedica zaraze koronavirusom preminuo Miodrag Paunović Miško, istinski Zadranin i trener koji je oblikovao dva hrvatska heroja iz Rusije, kapetana Vatrenih i Zlatnu loptu iz 2018. LukuModrića i spasitelja DanijelaSubašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu čitajte - OVDJE.

Cijeli život posvetio nogometu

Protekli tjedan naglo mu se pogoršalo zdravstveno stanje uzrokovano oboljenjem od koronavirusa, nakon čega je svoj posljednji tjedan života proveo spojen na respirator i na kraju je izgubio bitku za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni klub Zadar s dubokom boli primio je ovu tužnu vijest. Miodrag Paunović Miško cijeli je svoj život posvetio nogometnoj igri. Tijekom osnovne škole i gimnazijskoga školovanja isticao se kao jedan od najdarovitijih zadarskih nogometaša i još u juniorskoj dobi bilo mu je suđeno da postane prvotimac Zadra, što se i dogodilo 1968. godine kad je trener profesionalac u klubu sa Stanova bio Tomislav Bašić. Miško je postao jedan od najboljih igrača zadarske momčadi, bio je veoma prefinjen strijelac, i s vremenom je na području Dalmacije bio zavrijedio naslov najboljega strijelca među igračima svih klubova, bez obzira na kategoriju natjecanja...

Branio Zadar s puškom u ruci

U teškim vremenima kad je Hrvatska bila pod naletima velikosrpske agresije Miodrag je Paunović, odavno već obiteljski čovjek, s puškom u ruci zajedno s mnogim drugim sportašima i ostalima branio svoj Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miodrag Paunović Miško u cijelom je Zadru bio omiljena osoba, a njegov životni i nogometni put svijetao su primjer istinskoga Zadranina koji svom gradu i svim svojim sugrađanima stalno želi samo najbolje.

Preranom smrću Miodraga Paunovića Miška u zadarskom i u hrvatskom nogometu ostala je praznina. No, njegovi lik i djelo neka, uz ostalo, svim sadašnjim i budućim naraštajima svih građana Zadra budu nadahnuće za iskrena i stalna nastojanja u činjenju ovoga grada sve boljim i boljim, stoji u priopćenju na Facebook profilu HNK Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo