LEGENDARNI IKER CASILLAS 'POLUDIO' NAKON ŠTO SE PROŠIRILA VIJEST DA JE PONOVNO DOŽIVIO INFARKT: / 'Vrijeme je da to stane...'

Image
Foto: Profimedia

Vijest o tome da je Iker Casillas otišao u bolnicu zbog problema sa srcem prvi je objavio španjolsi magazin Hola!

7.5.2021.
21:37
Profimedia
VOYO logo

Legendarni španjolski vratar Iker Casillas (39) ovoga je tjedna završio u bolnici zbog problema sa srcem, objavili su tamošnji mediji.

Image
IKER CASILLAS ZABRINUO NOGOMETNI SVIJET: /

Legendarni vratar opet zbog srca završio u bolnici

Image
IKER CASILLAS ZABRINUO NOGOMETNI SVIJET: /

Legendarni vratar opet zbog srca završio u bolnici

Španjolski magazin Hola! objavio je da je Casillas je igrao tenis sa svojim prijateljima te da je osjetio da mu srce ubrzano kuca zbog čega je otišao u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak period

Na sreću, nakon testiranja su liječnici zaključili da nije riječ o srčanom udaru. Casillas je, podsjećamo, već preživio jedan srčani prije dvije godine, a bio je to i kraj njegove aktivne igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu s legendarni Španjolac rastao i od svoje supruge Sare Carbonero, s kojom je bio u braku 10 godina.

'Umoran sam od toga'

Casillas je u petak napao medije koji su objavili vijest o njegovom odlasku u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što se piše u posljednje vrijeme o meni me natjeralo da se oglasim. Nakon razvoda sa suprugom objavljuju se vijesti koje štete meni, njoj i našoj djeci i odlučio sam angažirati odvjetnike kako bi se bavili nekim s medijima. Umoran sam od toga što razni ljudi izmišljaju priče o meni i zbog toga će to riješiti odvjetnicie. Šire se lažne informacije i vrijeme je da to prestane. Neki mediji pišu o mojem zdravlju i objavili su da sam imao novi srčani nudar", napisao je Casillas pa pojasnio o čemu se zapravo radilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To uopće nije istina, samo sam imao problema s alergijom. Svi oni koji su o meni pisali laži će sada to objasniti na sudu. Tražio sam samo da svi poštuju našu privatnost, ali to nije bilo tako i odlučio sam reagirati", poručio je Casillas.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo