KONAČNO JE OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE POGINUO RAKITIĆEV PRIJATELJ: / Detalji nesreće koja je zavila nogometni svijet u crno

Image
Foto: Profimedia

Tisuće osoba se u Sevilli opraštalo od Reyesa, a ondje je doputovao i dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić

2.4.2020.
17:07
Profimedia
VOYO logo

Bivši španjolski reprezentativac José Antonio Reyes koji je igrao za više europskih nogometnih klubova, poginuo je u lipnju prošle godine u prometnoj nesreći u Španjolskoj, a sada su se pojavile nove informacije o njegovoj pogiblji.

Reyes je poginuo dok se u svom Mercedes Brabusu S550 vraćao kući s treninga španjolskog drugoligaša Extremadure čiji je član bio u trenutku pogiblje i na autoputu A-376 između Seville i Utrere sletio je s ceste i poginuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše španjolski medij Cadena SER, potvrđeni su detalji nesreće. Reyes je, naime, vozio brzinom od 187 kilometara na sat, a razlog zbog kojeg je izgubio kontrolu bio je puknuće lijeve stražnje gume na automobilu. Neki španjolski mediji pišu da je nekoliko dana prije nesreće išao tu istu gumu promijeniti kod rođaka u radionicu.

Image
MISTERIJ KOJI NIKAD NIJE RIJEŠEN: /

Nešto nalik mobitelu s kamerom na meču iz 1995.? Teško je objasniti

Image
MISTERIJ KOJI NIKAD NIJE RIJEŠEN: /

Nešto nalik mobitelu s kamerom na meču iz 1995.? Teško je objasniti

Rakitićev dobar prijatelj i bivši suigrač

Tisuće osoba se u Sevilli opraštalo od Reyesa, a ondje je doputovao i dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijes s preminulim Reyesom bio je dovezen na Sanchez Pizjuán, stadion kluba Seville, u pripremljenu kapelicu. Ondje je bio položen lijes, pored slike nogometaša, a brojni nogometni djelatnici i prijatelji donosili su vijence. Među njima i Rakitić koji je igrao s Reyesom u Sevilli od 2012. do 2014. godine.

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, TEMP Rex Features

Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco /Shutterstock (5689206gc) Jose Antonio Reyes of Sevilla celebrates with Europa League trophy during the UEFA Europa League Final match between Liverpool and Sevilla played at The St Jakob-Park Stadium, Basel on May 18th 2016 UEFA Europa League 2015/16 Final Liverpool v Sevilla St. Jakob-Park, Basel, Switzerland - 18 May 2016, Image: 285712919, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco, Model Release: no, Credit line:

“Ne možemo vjerovati što se dogodilo. Mislili smo da nije istina. Ostavio nas je šokirane”, rekao je tada Rakitić okupljenim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je jedan od rijetkih igrača koji je znao prenijeti veselje kako na terenu tako i izvan njega. Voljeli smo ga u svlačionici zbog igračke kvalitete ali i zbog te sposobnosti da unese pozitivno ozračje”, napomenuo je Rakitić. Smatra kako je ovo veliki gubitak za “simpatizere Seville, španjolski te međunarodni nogomet”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo