KAOS NA VRUĆEM FINALU: / Božić u znaku tučnjave nogometaša, pet crvenih kartona i dramatične utakmice

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Meksički Tigres i America u tamošnjem su prvenstvu u finalnoj božićnoj utakmici odigrali 1-1.

26.12.2016.
9:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Portal Sports Illustrated javlja kako se točno ne zna što je bio razlog eskalaciji nasilja između nogometaša na travnjaku, ali susret je bio itekako vatren, pa u tome možda leži razlog nemilih scena na travnjaku. Kako bilo, regularni dio utakmice završio je 0-0, da bi potom u produžecima uslijedio pravi kaos i triler jedanaesteraca nakon kojih je momčad Tigresa uzela naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je kod Tigresa isključen Jorge Torres koji je uspio zaraditi dva žuta kartona, a samo pet minuta kasnije Edson Alvarez zabio je za vodstvo Americe. U 102. minuti kod Americe je isključen Rubens Sambueza, a zatim je došlo do opće tučnjave u kojoj su isključena čak trojica nogometaša, Paolo Goltz, Ventura Alvarado i Jose Rivas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja napomenuti kako se Alvarado nalazio na klupi kada je zaradio crveni karton tako da se utakmica posljednjih desetak minuta igrala s devet igrača sa svake strane. Na kraju su ova nemila događanja na travnjaku išla na ruku Tigresu koji je postigao izjednačujući pogodak u 119. minuti da bi u konačnici slavio nakon lutrije udaraca s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo