KAOS NA DERBIJU U BEOGRADU: / Nije se znalo tko koga tuče na terenu i izvan njega; građani spašavali živu glavu prije utakmice

Image
Foto: Screenshot/You Tube/Twitter

Kaos uoči i za vrijeme susreta Crvene Zvezde i Partizana jučer u Beogradu

3.3.2019.
16:59
Screenshot/You Tube/Twitter
VOYO logo

Srpski mediji u nedjelju javljaju o nemilim scenama uoči i za vrijeme 159. "vječnog derbija" između Crvene Zvezde i Partizana (1-1) na stadionu "Rajko Mitić", popularno zvanom Marakana. za vrijeme utakmice na samom travnjaku je došlo do tučnjave navijača.

Image
SRAMOTNI TRANSPARENT ZA RATNOG KOLJAČA U BEOGRADU: /

Imaju li ti momci išta u glavi?!

Image
SRAMOTNI TRANSPARENT ZA RATNOG KOLJAČA U BEOGRADU: /

Imaju li ti momci išta u glavi?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udario ga laktom u glavu, u obranu uletio suigrač i onda je počelo

Beogradski tabloid Kurir javlja kako je napadač Partizana Nemanja Nikolić laktom u glavu udario Filipa Stojkovića koji je u tom trenutku pao na travnjak. U tom trenutku Nikoliću pritrčao je Čaušić kako bi se krenuo s njim obračunati, no devetka Partizana ga je odmah primila za vrat.

Zoran Mirković udario Milana Kosanovića

To je bio znak da ulete kompletne klupe oba kluba, kao i igrači na terenu. Nastao je kaos, nije se znalo tko koga navlači i udara. Stadion je eksplodirao, salve zvižduka slile su se prema travnjaku, atmosfera se još dodatno naelektrizirala. U jednom trenutku čak je i trener Partizana Zoran Mirković, u gužvi, udario u glavu svog kolegu Milana Kosanovića, inače pomoćnog trenera Vladana Milojevića. Taj trenutak možete vidjeti na snimci gore od 5.36 minuta, kao i na priloženom screenshotu dolje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sukob pred kafićem, Grobari napali Delije

Također, na društvenim mrežama i You Tube kanalu pojavio se video tučnjave Grobara i Delija uoči utakmice. Kurir, pak, o tom incidentu piše kako se dogodio na trasi autobusa 31. Uz snimku stoji opis kako je riječ o napadu Grobara na Delije ispred jednog kafića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz snimku koji se pojavila na društvenim mrežama stoji opis da je riječ o napadu navijača Partizana na pristalice crveno-bijelih ispred jednog kafića. Na snimci se vidi kako se dvije grupe huligana međusobno gađaju svim i svačim, praktički nema nikakvog kontakta, već se sve svodi na gađanje svim i svačim, kao i bakljama.

"Nekoliko huligana je s bakljama uletjelo u autobus, a putnici koji su s e u tom trenutku našli na stajalištu razbježali su se na sve strane kako bi spasili živu glavu", stoji u pisanju Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo