Play ponuda

KAKAV DIVLJAK: / Njemačka zvijezda razvalila ženu kung-fu udarcem!

Image
Foto: AFP, DANIEL NAUPOLD

Njemački nogometaš Kevin Großkreutz (27), član reprezentacije koja je lani u Brazilu postala svjetski prvak, suolčen je s teškim optužbama.

4.11.2015.
9:29
AFP, DANIEL NAUPOLD
Play ponuda

Dnevni list Bild u srijedu je objavio kako je donedavni igrač Borussije Dortmund kung-fu udarcem udario neimenovanu ženu u trbuh! Slučaj je prijavljen policiji koja provodi istragu, a Großkreutz odbacuje optužbe.

Drugi put u crnoj kronici

Großkreutz je navodno udario ženu koja se sukobila s njegovom majkom Pijom. Nepoznata je gospođa optužila nogometaševu majku da se nabacuje njezinom suprugu, a nakon što je izbila svađa, lojalni je sin fizičkim nasiljem stao u obranu majčine časti. Bild navodi da se Großkreutz zaletio i kung-fu udarcem pogodio ženu u trbuh.

Ovaj se krilni igrač nije prvi put našao na stranicama crne kronike. U svibnju prošle godine je bio optužen da je navijača Kölna pogodio kebabom u lice!

Großkreutz je u ljeto ove godine napustio Borussiju Dortmund i prešao u Galatasaray, ali turski je klub zakasnio s predajom svih dokumenata FIFA-i, tako da će Nijemac debitirati tek u siječnju.

Image
FIFA NEMILOSRDNA PREMA TURCIMA: /

Poništen transfer velike zvijezde

Image
FIFA NEMILOSRDNA PREMA TURCIMA: /

Poništen transfer velike zvijezde

Play ponuda
Play ponuda