JEDNI BILI DIO SPEKTAKLA NA MAKSIMIRU, DRUGI NAPRAVILI SVOJ ŠOU: / O ovom priča 'cili' Split

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Kuglački klub Mertojak osvojio je prvu titulu prvaka u povijesti!

26.3.2017.
14:47
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Kuglanje i nogomet? Dva sporta koja apsolutno nemaju veze jedno s drugim. No, u navijačkom svijetu čak ono što je nespojivo postaje - spojivo! To je dokazala splitska Torcida, odnosno njezini pripadnici koji obitavaju na poznatom splitskom kvartu Mertojak.

UŽAS U BEOGRADU: Izbodeni navijači moskovskog Spartaka, jedan se bori za život

Trenutno ih reprezentacija ne zanima. Torcida Mertojak protivi se aktualnom vodstvu HNS-a i neformalnom vladaru hrvatskog nogometa Zdravku Mamiću, i zbog toga ne prati reprezentaciju, "ako se ona može takvom i nazvati", kako ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu bili u petak na ispunjenom Maksimiru na kojem je bilo nešto malo manje od 27. 500 gledatelja, većinom simpatizera. Ali su zato napravili šou u, pazite sad ovo, kuglani na Poljudu. Kako Dalmatinski portal javlja, Kuglački klub Mertojak u posljednjem kolu protiv Velebita slavio je rezultatom 7-1 i osvojio prvu titulu prvaka u povijesti!

Slavlje je bilo ogromno, još prije nego što će se zakotrljati prva kugla, Torcida Mertojak je napunila tribine kuglane na Poljudu do posljednjeg mjesta, a pjesma nije stajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Mertojaće najbolji si znaj", orilo se kuglanom, kao na stadionu. Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo