HTIO OTETI KOLEGINU CURU PA DOBIO BRUTALNE BATINE: / Kovačićev suigrač bar dva tjedna neće moći igrati nogomet

Image
Foto: Profimedia

Drinkwater je u Chelsea stigao 2017. kao pojačanje iz Leicestera za 38 milijuna eura, međutim, na Stamford Bridgeu se nije previše naigrao pa je ove sezone posuđen Burnleyju

12.9.2019.
19:40
Profimedia
VOYO logo

Povremeni engleski nogometni reprezentativac Danny Drinkwater pauzirat će najmanje dva tjedna nakon što je prošlog tjedna dobio batine ispred jednog mančesterskog noćnog kluba.

Image
OSUĐEN BIH NOGOMETAŠ: /

Namještao je utakmice na štetu svojeg kluba i u nečemu je prvi ikada

Image
OSUĐEN BIH NOGOMETAŠ: /

Namještao je utakmice na štetu svojeg kluba i u nečemu je prvi ikada

Kako prenose britanski mediji, branič Chelsea na posudbi u Burnleyju, u tučnjavi je ozlijedio ligamente gležnja zbog čega će pauzirati najmanje dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne radi se o ozbiljnoj ozljedi, ali sigurno ga neće biti dva tjedna," potvrdio je menadžer kluba Sean Dyche.

Neuspješno 'otimanje' djevojke

Drinkwater se našao u problemima kada je u noćnom klubu počeo zavoditi djevojku Kgosija Ntlhea, igrača niželigaškog Scunthorpe Uniteda. Tučnjavu nogometaša zaustavili su redari izbacivši ih iz noćnog kluba. Međutim, ispred kluba Drinkwatera je napala skupina mladića i brutalno ga pretukla. Iz tučnjave je izašao s masnicom ispod oka, natečenim čelom, posjekotinom na obrazu te izlupanim gležnjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je ljudsko biće i nitko se ne želi naći u takvoj situaciji. Zaboravite na nogometaše, ponekad se ljudi nađu u takvim situacijama. Kada uzmete igrača, on postaje dio nas. Dakle, mi ćemo raditi s Dannyjem i pokušati mu pomoći," dodao je Dyche.

Drinkwater je u Chelsea stigao 2017. kao pojačanje iz Leicestera za 38 milijuna eura, međutim, na Stamford Bridgeu se nije previše naigrao pa je ove sezone posuđen Burnleyju. Nakon odličnih nastupa u dresu Leicestera zaigrao je i za englesku reprezentaciju u tri susreta, ali nakon osvajanja Premierlige njegova je karijera u padu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo