HRVATSKOG NOGOMETAŠA TEŠKO PRETUKLI? / Igrača Adelaide Croatije udarali u glavu dok je ležao, policija provodi istragu

Image

Incident u Australiji

25.2.2021.
0:06
VOYO logo

Nemile scene viđene su proteklog vikenda u dalekoj Australiji, gdje je na jednoj nogometnoj utakmici nastradao igrač Adelaide Croatije i to u toj mjeri da je morala intervenirati policija koja sad provodi i istragu incidenta, koji je sve zgrozio...

Ozbiljan incident

"Tijekom utakmice SAASL Templin Cupa dogodio se vrlo ozbiljan incident u koji su bili uključeni neki suparnički igrači i neki njihovi navijači. Policija je stigla na mjesto događaja i provodi istragu. Posjedujemo tekstualne poruke, mailove i izjave s društvenih mreža o tome. Prijavit ćemo počinitelje i nadamo se da će pravda pobijediti nakon ovog sramotnog napada", objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, igrača Adelaide Croatije u lice je udario igrač Ghana i nokautirao ga. Nakon toga navodno su navijači protivničke momčadi utrčali u teren i nastavili ga udarati u glavu dok je on ležao na travi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čestitamo svim našim igračima i navijačima na primjerenom ponašanju'

Zbog velike tučnjave na terenu stigla je policija i više kola Hitne pomoći. Žrtva napada, nogometaš Adelaide Croatije, izišao je iz bolnice i oporavlja se kod kuće.

"Čestitamo svim našim igračima i navijačima na primjerenom ponašanju i pokušaju da smire agresivno, neprijateljsko ponašanje protivnika. Vjerujemo da će pravda pobijediti nakon ovog sramotnog napada", stoji, između ostalog u priopćenju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo