POD EMOCIJAMA / Navijači bijesni na Dalića nakon remija protiv Maroka: 'Da je Kolinda bila na tribinama pobjeda bi bila naša'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Navijači su preplavili komentare ispod objave HNS-a nakon utakmice, a najviše komentara bilo je upućeno izborniku reprezentacije, Zlatku Daliću

23.11.2022.
14:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju prvog kola skupine Svjetskog prvenstva na Al Bayt stadionu Hrvatska i Maroko su odigrali utakmicu bez golova. Vatreni nisu uspjeli slomiti vrlo organizirane i disciplinirane Marokance na startu Mundijala. Ono malo prilika što su dopustili Afrikanci, propušteno je vrlo jalovom igrom u napadu.

Image
OČEKIVALI SMO VIŠE /

Blijeda Hrvatska bez ispaljenog metka remizirala protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu

Image
OČEKIVALI SMO VIŠE /

Blijeda Hrvatska bez ispaljenog metka remizirala protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu

Hrvatska nije uspjela ponoviti uspjehe iz SP 1998 i 2018, kada su Vatrene pobjede na startu natjecanja odvele do bronce, odnosno srebra. Dojam je da je Hrvatska ušla u dvoboj s previše respekta prema Marokancima, koji su se u nekim trenucima sami nudili, te da je ofenzivnija postava od samog početka mogla doći do trijumfa. S premalo igrača smo dolazili u suparnički kazneni prostor i to nije bilo dovoljno za pobjedu, već samo za remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je 'kriv'

Navijači su preplavili komentare ispod objave HNS-a nakon utakmice, a najviše komentara bilo je upućeno izborniku reprezentacije, Zlatku Daliću. "Zlatni naš Zlatko !!! Ne želi odmah pokazati drugim ekipama koliko smo opasni prema naprijed da nas ne bi lako skautirali", piše jedan navijač.

"U 90 minute ni jedan presing ne napraviti i zapitati se zašto nema ritma igre, vezni red izgubljen totalno. Da se igra još 90 minuta i dalje bi se dodavali u posljednjoj liniji, nadam se da će se probuditi protiv Kanade", dodaje drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ddc054d6-6b2c-11ed-baa9-7236633c3fa2/original

Humor je prisutan

"Dobro je, samo ponizno i strpljivo! Gospa je slobodna u nedjelju pa će uletjeti", šali se jedan navijač, pridružio mu se i drugi: "Mislim da je Dalić najzadovoljniji. Molio se u Međugorju da ne izgubi od Maroka i evo uslišila mu se molitva. Dno dna".

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ddc2bf14-6b2c-11ed-afa2-7236633c3fa2/original

"Klasično pljuvanje po reprezentaciji umjesto da kažete da su prvi bodovi tu, idemo dalje. Nikad od nas navijača", govori jedan navijač dok drugi savjetuje: "Livaja i Petković od prve minute".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je tako zanimljiva tekma da su djeca iz kafića bježala natrag u školu", piše jedan dok se ostali ponovno osvrću na Dalića: "Dalić je čovjek bez ikakve ideje s krivim odabirom igrača i to je to. S ovakvim ružnim i sporim nogometom nemamo se kome okretati". "Taktički genij Dalić u 90. minuti uvodi Oršića kao ofenzivnu opciju. Anti-nogomet.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ddbe209e-6b2c-11ed-af15-7236633c3fa2/original
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo