HRABAR ILI LUD?! / Grobar se sam zaletio na tribinu punu Delija, a onda...

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Derbi između Crvene zvezde i Partizana jedan je od najeksplozivnijih svjetskih derbija, a tome svjedoče i nemile scene koje su jučer viđene u Beogradu na 151.

17.4.2016.
11:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prvo je uoči susreta došlo do nereda na ulicama srbijanske metropole. U žestokom sukobu Delija i Grobara, jedna osoba je, navodno, zadobila ubod nožem.

Image
KAOS NA BEOGRADSKOM DERBIJU, JEDAN UBODEN NOŽEM: /

'Pokušali su ući u našu ložu'

Vatreno i na tribinama i na travnjaku

Na stadionu su se, pak, navijači sukobili s policijom, a niti na travnjaku nije bilo mirno jer je sve prštalo o žestokih duela. Na Marakani su neredi su počeli na istočnoj tribini, gdje su se sukobili navijači Partizana i Zvezde. I prošle godine je baš na toj istočnoj tribini došlo do sukoba navijača kad su Grobari uletjeli na tribinu u namjeri da je "počiste" od Zvezdaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija kao tampon zona

Ovoga puta, kao i onda, policija je uletjela na tribinu i postavila se kao tampon zona između zaraćenih strana koje su se gađale stolicama i bakljama, ali u jednom trenutku jedan navijač Partizana probio se kroz policijsku blokadu i sam se zatrčao prema cijeloj tribini navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač pobjegao policajcu

Za njim je krenuo pripadnik srpske Žandarmerije (hibridi vojske i policije), koji su u Srbiji na glasu kao najbrutalnija postrojba za suzbijanje nereda. Međutim, pripadnik Žandarmerije nije stigao uhvatiti navijača a u pokušaju hvatanja je pao na tribini i rasuo se po njoj.

Na kraju su navijača sačekali pripadnici Žandarmerije, dobro ga izudarali pendecima i onda priveli na opće negodovanje Grobara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo