HNS SE OGLASIO O UHIĆENJIMA SUDACA: / Šuker i društvo morali su reagirati zbog nove nogometne afere

Hrvatski nogometni savez oglasio se povodom jučerašnjih uhićenja u Brodsko-posavskoj županiji, gdje je zbog sumnje u primanje i davanje mita za pristrano suđenje utakmica privedena 21 osoba.

28.6.2017.
22:20

Među uhićenima i jedan povjerenik za suđenje te desetak nogometnih sudaca koji su u zamjenu za naknade od 400-3000 kuna sudili u korist pojedinih klubova. Priopćenje HNS-a povodom nove afere u hrvatskom nogometu i Uskokove novo pokrenute istrage prenosimo u cjelosti.

USKOK POKRENUO ISTRAGU PROTIV SUDACA I OSTALIH: Počela je ‘akcija močvara’ u hrvatskom nogometu

"Hrvatski nogometni savez podržava sve aktivnosti koje su usmjerene na ispravljanje nepravilnosti u nogometu, a posebno ovakve koje narušavaju integritet nogometa i štete njegovom ugledu.

Smatramo da je bitno sačuvati regularnost i pravilno odvijanje nogometnog natjecanja te zaštititi nogomet od bilo kojeg oblika zlouporabe pa će Hrvatski nogometni savez, ako se utvrdi da su pojedine osobe sudjelovale u neregularnosti natjecanja, provesti disciplinske postupke protiv istih i izreći odgovarajuće sankcije.

Hrvatski nogometni savez će pažljivo pratiti daljnji tijek događaja, ali u svakom slučaju, uvažavajući presumpciju nevinosti, pričekati s konačnim sudom o navedenom događaju do okončanja postupka pred svim nadležnim tijelima Republike Hrvatske", stoji u priopćenju.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali