[FOTO, VIDEO] LIJEPA ŠVICARSKA NOGOMETAŠICA ŠOKIRALA JAVNOST: / 'Muškarci dolaze na ženske utakmice kako bi maštali o spolnom odnosu'

Image

Alisha Lehmann nova je ženska nogometna zvijezda Evertona

9.2.2021.
10:24
VOYO logo

Lijepa švicarska nogometašica Alisha Lehmann postala je najnovija zvijezda ženskog dijela Premiershipa na posudbi u Evertonu. Toffees su švicarsku internacionalku doveli iz West Hama do kraja sezone, piše jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lehmann, jedna od najljepših nogometašica svijeta, prošlog je mjeseca napunila 22 godine i postala drugi istaknuti igrač WSL-a koji se pridružio Willieju Kirku u negovom mandatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadačica kaže da je uzbuđena zbog mogućnosti da se pridruži petoplasiranim Evertonovim "velikim igračicama", uključujući Jill Scott.

Lehmann je kazala za Evertontv: "Osjećam se nevjerojatno što sam u Evertonu. Everton je veliki klub i dobro su se snašle cure ove sezone. Za mene je to bio moj prvi izbor da dođem ovdje i presretna sam što se to dogodilo. Stvarno sam uzbuđena što ću upoznati sve, biti sa ekipom. Želim postizati golove i donijeti snagu curama, neku novu... Potpisali smo Jill Scott prije samo tjedan dana, ona je stvarno velika igračica", istaknula je nedavno Alisha Lehmann koja je ovih dana izazvala dosta reakcija svojom vrućom izjavom da muškarce uopće ne zanimaju ženski nogomet, nego maštanje o seksu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba reći istinu, nazvati čitavu stvar pravim riječima. Većina ljudi koji dolaze na našu utakmicu ne dolaze zbog nogometa, nego zbog nečeg sasvim drugog. Oni dolaze kako bi se maštali o spolnom odnosu s nama, djevojkama koje u tom trenutku gledaju na travnjaku. Ako gledamo muški nogomet, puno djevojaka odlazi na tribine, ali da navijaju za svoj klub, a ne da bi maštale o seksu s nogometašima ili s nekim s terena ", rekla je Lehmann za švicarske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo