[FOTO] DRAMATIČNA OBJAVA BIVŠE UFC PRVAKINJE: / Neočekivano rodila dijete u kupaonici i onda sve objavila na Instagramu

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Tate je rodila dijete u prisutnosti supruga i malodobne kćeri u svojoj kupaonici

17.6.2020.
14:48
Instagram
VOYO logo

Nekadašnja UFC-ova prvakinja, a danas stručna komentatorica, Amerikanka Meisha Tate, prije tri dana postala je majka malog sinčića Daxtona. Tate je radosnu vijest podijelila na svojim društvenim mrežama, ali u poprilično dramatičnoj objavi.

Naime, Tate je rodila svoje drugo dijete u prisutnosti supruga i malodobne kćeri u svojoj kupaonici i nedugo je nakon toga to objavila na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono kada neočekivano rodiš dijete u svojoj kupaonici. Tri dana sam rađala prvo dijete Amaiu i onda u samo tri sata rodila Daxtona. Ova dva iskustva nisu mogla biti drugačija nego što jesu", napisala je Tate na svom Facebooku te naglasila da joj je drago što se sve odigralo baš ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Katkada se u kaosu može naći ljepota, a ovo je jedan takav trenutak. Osjećala sam se tako snažno i osjećala sam veliku ljubav u ovom trenutku. Otac moje djece i moja kći svjedočili su rođenju svojeg brata. Bilo je prekrasno. Blagoslovljena sam ovim trenutkom, koji nas je zadesio sasvim slučajno i neplanirano i ne bih ovo iskustvo mijenjala ni za što", poručila je Tate na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo