ĐOKOVIĆ GRCA U MILIJUNIMA, ALI SINU NE ŽELI PLATITI INSTRUKTORA: / Za to ima jako dobar razlog

Image
Foto: Instagram/Novak Đoković

"Čak i kada nije zadovoljan na terenu, djeca su njegovo utočište, ali i mjesto gdje puni baterije i dobiva dodatnu energiju", rekao je nepoznati izvor za Blic

27.2.2018.
18:34
Instagram/Novak Đoković
VOYO logo

Srpski tenisač i nekadašnji broj jedan, Novak Đoković, u karijeri je od nagrada na turnirima zaradio oko 109 milijuna eura te je po tome drugi u svijetu (prvi je Federer sa 115 milijuna). No unatoč tome, Nole nije želio platiti instruktora skijanja za svog sina Stefana, a za to ima jako dobar razlog.

"Nakon što je operiran u Švicarskoj gdje se i oporavio, opet je putovao s obitelji pred turnire koji ga uskoro očekuju. Svi su bili oduševljeni kada su na planini vidjeli kako on uči sina skijati. Naravno da su svi svjesni da Novak može svom nasljedniku platiti najboljeg instruktora, ali je on želio biti taj koji će Stefanu pomoći da napravi prve korake na stazi, baš onako kako su to njegovi roditelji činili s njim. Pun strpljenja, a ujedno i radosti što sa Stefanom može skijati, satima je provodio vrijeme s njim na snijegu", rekao je izvor za srpski Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim sina Stefana, Đoković ima i kći Taru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rođenjem kćeri shvatio je što znači kada ljudi kažu da je odnos očeva i kćeri poseban. Posvećen joj je maksimalno i trudi se da s njima uživa svakog trenutka. Čak i kada nije zadovoljan na terenu, oni su njegovo utočište, ali i mjesto gdje puni baterije i dobiva dodatnu energiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo