DIVNA GESTA: / Uplakanom petogodišnjaku ispunjena velika želja

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Veličanstvenu je gestu napravio turski nogometni velikan Fenerbahçe, plativši put u Istanbul uplakanom petogodišnjaku koji je prije nekoliko tjedana postao viralni hit.

15.8.2015.
20:15
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Svijet je maloga Louisa Diamonda upoznao nakon što je njegov miljenik Robin van Persie napustio Manchester United i potpisao ugovor s Fenerom. Dječačić nije mogao podnijeti što svoga najdražeg nogometaša više neće gledati u dresu Uniteda, rasplakao se kao gladna godina, a njegovi su roditelji snimku te tuge i očaja objavili na Twitteru i učinili svoga sina slavnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je došao i do navijača Fenerbahçea koji su pokušali skupiti novac da malog Louisa dovedeu u Istanbul, ali na koncu su organizaciju prepustili predsjedniku kluba Azizu Yildirimu. On je pristao platiti put i dječaku i njegovim roditeljima, a kao šlag na tortu im je omogućio i upoznavanje Van Persieja. I ne samo to, platio im je i petodnevni boravak u omiljenoj turističkoj destinaciji Antalyji.

Obitelj je u četvrtak doputovala u tursku metropolu, a dan kasnije je uživo gledala utakmicu Fenerbahçe - Eskişehirspor. Domaći su slavili s 2:0, ali na Louisovu žalost, Van Persie nije bio strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo