DINO RAĐA SE ŽESTOKO OBRUŠIO ZBOG KONTROVERZNOG POTEZA: / 'Jadnici neostvareni, najveći uspjeh vam je podizanje stranačke iskaznice'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rađa je bio žestok u svom komentaru na Facebooku. Evo što je napisao

25.10.2019.
17:15
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Komunalni službenici u Splitu prebrisali su mural u Dominisovoj ulici koji je bio posvećen Jugoplastici, a koji je nastao povodom 30. godišnjice pobjede Jugoplastike u finalu kođarkaškog Final Foura i osvajanja titule europskog prvaka, javlja Dalmatinski portal i pojašnjava:

“Prebrisan je mural u čast Jugoplastike kojega su oslikali stanari Dominisove ulice. Došli su radnici po nalogu Grada i bojom su prepiturali trofejna imena”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zid u Dominosovoj ulici su oslikali sami Getani prije desetak dana, nakon što su dugo upozoravali Grad da nije u dobrom stanju. Kada nije bilo reakcije odgovornih, za zid su se sami pobrinuli.

Image
UKLONJEN MURAL POSVEĆEN JUGOPLASTICI: /

Splićani se pobunili: 'Zašto oko ovoga niste tako ažurni?'

Image
UKLONJEN MURAL POSVEĆEN JUGOPLASTICI: /

Splićani se pobunili: 'Zašto oko ovoga niste tako ažurni?'

Ubrzo se nakon toga javio legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa koji je i sam bio član momčadi koja je žarila i palila Europom. Rađa je bio žestok u svom komentaru na Facebooku. Evo što je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota. Gadite mi se, jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveži uspjeh vam je podizanje članske iskaznice neke stranke. Jedino što znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja. Ne smeta vam što Dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta vam stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta vam “metro” koji vozi jednog i pol čovjeka dnevno, ne smeta vam što ljeti treba sat vremena za proći kroz luku, ne smeta vam što 20 godina ne mozete spojit Trogir i Omiš, ne smeta vam nedovršena arena već desetak godina, ne smeta vam Marjan koji ste nemarom devastirali. Ali vam smeta najveći sportski uspjeh u povijesti grada. Niste zaslužili da vam itko dođe na proslavu. Ja prvi nebi došao da nije Bože, Srete, Sobina i onih par tisuća istinskih ljubitelja koji ce doći u nedjelju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak", n

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo