JE LI OVO MOGUĆE? / Diletta novim hobijem bacila obožavatelje u trans: Prekrasna Talijanka i šipka? Zvuči dobro

Image
Foto: Profimedia

Atraktivna Diletta Leotta pohvalila se na svojim društvenim mrežama novim hobijem

29.1.2022.
8:54
Profimedia
VOYO logo

Talijanska sportska novinarka, reporterka i voditeljica Diletta Leotta uvijek iznova oduševljava putem svojih društvenih mreža. Već sada može joj se dodijeliti titula najzgodnije sportske novinarke na svijetu, ali ona ga se trudi i održati.

Prije nekoliko dana oduševila je obožavatelje svojim fotografijama iz teretane, a sada ponovno dokazuje da čini sve kako bi ostala u sjajnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je pronašla i novi hobi pa raspametila obožavatelje, od kojih je velik broj upravo Hrvata. Naime, Diletta je objavila video na kojem vježba na šipci. Ispod videa piše lekcija broj jedan (Lesson 1), tako da je atraktivna Talijanka tek počela hvatati konce, ali svejedno je obožavatelje bacila u trans.

U Hrvatskoj ju obožavaju

Diletta je vrlo popularna i u Hrvatskoj, najviše zahvaljujući kultnoj stranici Nogometne ikone, koja često putem društvenih mreža dijeli njene fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No na sebe je pažnju skrenula svojom vezom s poznatim turskim glumcem Canom Yamanom, Kratko je trajala ta njihova epizoda, a završila je prekidom koji je Diletta objavila u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga samo joj se povećao broj pratitelja na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, koji sad iznosi 8,1 milijun. Recimo samo da nitko od njih nije razočaran sadržajem koji Diletta objavljuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo