ČEKAMO MI VATRENE, ČEKAMO I ČEKAMO, KAD ETO TI NJEGA PREKO CESTE LAGANO SE ŠETUCKA: / Popularno lice pravi je hit - 'Samo nogomet'

Image
Foto: Screenshot: Net.hr

'Samo nogomet'

25.5.2021.
16:34
Screenshot: Net.hr
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija, točnije njen dio, 11 igrača, okupila se danas u Zagrebu uoči početka priprema za Euro. Vatreni prilikom dolaska u svoju bazu okupljanja, u hotel u Jurišićevoj, nisu davali izjave (dao je nešto jako kratko samo jedan igrač) pa nismo niti dobili tu prvu reakciju naših reprezentativaca.

Nije Niksi bio jedini vinovnik zanimljive situacije

No, čekajući ih ispred hotela svjedočili smo zanimljivim situacijama. Kako je u to vrijeme bila Norijada na Trgu bana Josipa Jelačića masa veselih i razdraganih maturanata kretala se prema trgu i naišla na Nikolu Vlašića. Maturantice su posebno bile izvan sebe kad su ga ugledale. OVDJE možete pročitati i vidjeti kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šprajc se lagano prošetao Jurišićevom

No, nije jedini Niksi bio koga smo vidjeli u Jurišićevoj, odnosno koji je bio vinovnik zanimljive situacije. Prilikom čekanja, s druge strane ulice, prošetao se popularni RTL-ov voditelj i urednik Zoran Šprajc. Kod hotela je bio prisutan i naš vrijedni urednik RTL SportaAntonio Vuksanović. Nešto su se njih dvojica na daljinu malo "popričali", u stilu što se radi tu, tako nešto, u tom kontekstu uglavnom, bez puno riječi, više neverbalnom komunikacijom i smiješkom, onako kako to obično biva.

"Samo nogomet", dobacio mu je Antonio Vukanović. Pogledajte kako je to izgledalo u priloženom videu dolje od 12:37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo