MOSTARAC USRED POTRESA / Šokirani brat Igora Karačića javio se iz Turske: 'Naš pas je probudio suprugu minutu prije katastrofe...'

Image
Foto: Screenshot Twitter

Jug Turske je pogodio razarajući potres

6.2.2023.
13:01
Screenshot Twitter
VOYO logo

Razoran potres pogodio je rano u ponedjeljak južnu Tursku i osjetio se u velikom dijelu zemlje kao i u nekoliko zemalja u regiji, uključujući susjednu Siriju, kako pokazuju prvi podaci.

Turski predsjednik Recep Erdogan objavio je kako je u Turskoj poginulo najmanje 912 osoba, dok je više od 5300 njih ozlijeđeno. Kako je u Siriji dosad potvrđeno 320 žrtava, ukupan broj poginulih narastao je iznad 1200.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golman turskog prvoligaša Adane Demirspor, Goran Karačić, javio se za bosanski portal Avaz i komentirao potres u Turskoj.

'Svi smo u šoku'

"Jučer smo stigli u Istanbul, gdje smo danas trebali igrati s Umranisporom. Međutim, sportski direktor nas je upravo obavijestio da je sve otkazano. Kome je sada stalo do nogometa, važnije je spašavati živote", rekao je Karačić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo još uvijek u šoku. Moja žena je ostala u Adani. Prve informacije su katastrofalne. U mom stanu su napukli zidovi. Čekamo privatni let za povratak u Adanu. Sreća je da je naš pas počeo zavijati minutu prije, pa ju je probudio, a kad je, kako kaže, počelo žestoko udarati, uzela je naše dokumente i izašla na cestu", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Potres u Turskoj

"Trenutačno vlada kaos u Adani, kao i diljem južne Turske. Kao što sam saznao i vidio, Adana je napola uništena, ali možda je najbolje prošla u cijeloj toj regiji koju je pogodio potres. Inače, klub se odmah pobrinuo za sve obitelji igrača i članova trenerskog osoblja, tako da smo mirni oko toga. Ali jutros je šok bio stvarno velik. Probudili smo se, normalno, zbog utakmice i bili spremni otići na doručak, a onda sam na mobitelu vidio tisuću poruka. Isprva nisam bio siguran što se događa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo