Play ponuda

BIVŠI IGRAČ RIJEKE NEMA SE ČIME POHVALITI PO PITANJU IGARA: / Sa suprugom, s druge strane, može puniti naslovnice

Image
Foto: Instagram

Legendarni bugarski nogometaš nema se s čime pohvaliti po pitanju onoga što radi na terenu, ali van terena...

26.12.2018.
21:37
Instagram
Play ponuda

U veljači je Valerij Božinov došao na Rujevicu kao zvučno pojačanje, igrač koji u životopisu ima Fiorentinu, Juventus i Manchester City i trebao je postati nova zvijezda HNL-a, ali potencijal nikad nije ispunio, vjerojatno zbog godina na leđima.

U dresu Rijeke odigrao je samo 26 minuta u dvije utakmice te asistirao za gol protiv Intera. Na ljeto je došlo do prekida suradnje, a Bojinov se vratio u Botev. Možda on nije iskoristio svoj puni potencijal kao nogometaš, a karijeru mu je ponekad usporavao buran privatni život.

Prelijepa supruga

Osim po onome što je postizao na nogometnim terenima, poznat je i po braku s bugarskom manekenkom i Playboyevom zečicom Nikoletom Lozanovom. Ona je danas dizajnerica, a Božinov je prešao na "noviji model", Srpkinju Biljanu Boll. Igrom slučaja, ona sada reklamira donje rublje koje kreira Lozanova.

Mnogi od nas maštaju da se samo spetljaju s jednom ljepoticom poput njih dvije, a za Bojinova su one samo crtice u životopisu baš kao što su mu Manchester City i Fiorentina crtice u nogometnom životopisu.

Play ponuda
Play ponuda