BIVŠA ZVIJEZDA VILLAREALA PRONAĐENA MRTVA: / Otišao na plivanje za svoj 25. rođendan i nestao

Image

Acosta slavio svoj 25. rođendan sa svojom obitelji

9.3.2021.
9:53
VOYO logo

Urugvajski nogometaš Franco Acosta Machado (25) pronađen je mrtav. Njegovo tijelo pronađeno je dva dana nakon što je išao na plivanje za svoj rođendan, prenosi jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestao u pokušaju da prepliva rijeku Pando

Nekadašnji ofenzivac Villarreala B i Racinga Santandera nestao je u pokušaju da prepliva rijeku Pando na jugu Urugvaja. Tamošnji mediji pišu da je njegovo tijelo pronađeno u ponedjeljak na istom mjestu na kojem je zadnji put viđen. Za Acostom se tragalo od subote, a više detalja trebalo bi biti poznato nakon istrage.

Acosta je slavio svoj 25. rođendan sa svojom obitelji, kad je odlučio preplivati rijeku Pando, prije nego što ga je čini se struja odnijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Acosta je karijeru započeo u urugvajskom Atenasu. Nakon toga se dokazao u Fenixu koji ga je proslijedio u španjolski Villarreal. Tamo je Acosta igrao za B momčad iz koje je bio posuđen u Racing Santander i Plaza Coloniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio igrač Atenasa

Ove sezone bio je igrač Atenasa. Za reprezentaciju Urugvaja do 17 godina nastupio je 15 puta i zabio 12 golova. Za U-20 reprezentaciju u 14 mečeva zabio je šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo