BORI SE ZA ŽIVOT /

Bivša zvijezda Reala doživjela tešku prometnu nesreću. Pojavila se i snimka nadzornih kamera. Ovo ledi krv u žilama, auto je smrskan

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Freddy Rincon u kritičnom stanju u bolnici u Caliju. Prema najnovijim informacijama iz Kolumbije, Rincon je još uvijek kritično. El Tiempo navodi kako je Rincon stvarno u teškom stanju i da je ishod prilično neizvjestan

12.4.2022.
6:44
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Bivši igrač Napolija i Real Madrida Freddy Rincon nalazi se u kritičnom stanju u bolnici u Caliju, 250 kilometara od Bogote, nakon što je na njegov automobil naletio autobus. Nekadašnji kolumbijski reprezentativac, koji danas ima 55 godina, je teško stradao nakon što se autobus u punoj brzini zabio u njegov automobil, prenosi ugledni britanski Guardian.

Image
PROŠAO KROZ CRVENO /

Cure potresni detalji zastrašujuće nesreće. Autobus je automobil legende Reala udario ogromnom brzinom, morao na hitnu operaciju glave

Image
PROŠAO KROZ CRVENO /

Cure potresni detalji zastrašujuće nesreće. Autobus je automobil legende Reala udario ogromnom brzinom, morao na hitnu operaciju glave

Još četiri osobe bile u automobilu

Još četiri osobe koje su bile u vozilu kojim je Rincon upravljao također su ozlijeđene nakon sudara s autobusom oko 4.30 sati u ponedjeljak rano ujutro. Vozač autobusa također je ozlijeđen, tvrde lokalne vlasti koje pregledavaju snimke CCTV-a nesreće. Na You Tubeu kao i na Twitteru osvanula je snimka nesreće koja se upravo dijeli internetom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim informacijama iz Kolumbije, Rincon je još uvijek kritično. El Tiempo navodi kako je Rincon stvarno u teškom stanju i da je ishod prilično neizvjestan. "Kritično je još uvijek i bori se za život", stoji u pisanju spomenutog južnoameričkog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Freddy Eusebio Rincón jutros je stigao u bolnicu s traumatskom ozljedom mozga", navodi bolnica Clínica Imbanaco u priopćenju.

“Njegovo stanje je vrlo kritično", ističe se.

Laureano Quintero, ravnatelj bolnice u Caliju, dodao je: "Njegovo stanje je vrlo ozbiljno, uzimajući u obzir nalaze u operaciji."

Image
Foto: Profimedia

Freddy Rincon doživio tešku prometnu nesreću u ponedjeljak rano ujutro. Ovo je njegov automobil nakon nesreće.

Poruke podrške

Kolumbijski nogometni savez, FCF, i njegov bivši klub Real Madrid poslali su poruke podrške 55-godišnjem Rincónu na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kolumbijski nogometni savez šalje svu podršku i riječi snage i potpore našem bivšem igraču Freddyju Rincónu”, stoji u priopćenju.

“Želimo mu brz oporavak i da uz Božju pomoć prebrodi ovu tešku situaciju. Iz Real Madrida ovog trenutka idu, lete poruke podrške Freddyju Rincónu nakon nesreće u koju je danas bio uključen”, stoji u priopćenju španjolskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio zlatne generacije kolumbijske reprezentacije u nogometu

Rincón je bio ključni dio zlatne generacije Kolumbije, koji je vodio nacionalnu momčad na tri uzastopna muška Svjetska prvenstva 1990., 1994. i 1998. zajedno s Carlosom Valderramom i Faustinom Asprillom. Rincón je za svoju reprezentaciju osvojio 84 nastupa, zabivši 17 golova tijekom svoje međunarodne karijere.

Veznjak se pridružio Real Madridu iz Napolija 1995. i proveo je dvije sezone na Bernabéuu prije nego što se vratio u Južnu Ameriku u Palmeiras. Bio je kapetan brazilske momčadi Corinthiansa i otišao do prvog naslova svjetskog klupskog prvaka 2000. godine, a osvojio je nacionalne naslove s obje brazilske momčadi, kao i s América de Cali u Kolumbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rincón je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći i 2013. godine, kada se kamion koji je vozio prevrnuo na mokroj cesti između Calija i grada Andaluzije. Bio je operiran zbog višestrukih prijeloma, a u nesreći je zadobio ranu na glavi.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo