NAJBIZARNIJA BORBA IKAD / Bivša NBA zvijezda nokautirala znatno slabijeg mlađeg brata nekadašnjeg pjevača Backstreet Boysa

Image
Foto: Screenshot

U NBA ligi je debitirao u Los Angeles Clippersima

12.6.2021.
9:40
Screenshot
VOYO logo

Dvostruki NBA prvak, Lamar Odom, u siječnju je potvrdio da ulazi u ring. To je u noći s petka na subotu i napravio. Protivnik mu je bio Aaron Carter, američki reper i brat Nicka Cartera, nekadašnje zvijezde Backstreet Boysa.

Meč, koji je održan u Atlantic Cityju završio u drugoj rundi kada je 41-godišnji Odom ljevicom nokautirao znatno slabijeg protivnika u ovoj neravnopravnoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojevremeno najbolji šest igrač NBA lige ovako je pokazao da se oporavlja nakon što je 2015. zbog predoziranja skoro umro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da su me pitali koliko trošim na drogu, rekao bih oko 100 milijuna dolara. Svi liječnici koji me vide kažu da je čudo što i dalje živim. Kokain sam koristio svaki dan. Više-manje, svaku sekundu slobodnog vremena. Nisam se mogao kontrolirati. Nisam ni želio", kazao je svojevremeno Odom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U NBA ligi je debitirao u Los Angeles Clippersima, a nakon Miamija, vratio se u Staples Centar, ali kao igrač Lakersa s kojim je osvojio dva naslova NBA lige s Kobeom Bryantom i Pauom Gasolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo