PILI, PALILI BENGALKE, RAZBIJALI / Na Poljudu i oko njega privedena 22 navijača

Image

Većina ih je bila pijana, neki su palili bengalke, a zasad nepoznati počinitelji porazbijali su stakla na dva gradska autobusa i nekoliko ostalih vozila.

14.3.2010.
12:12
VOYO logo

SPLIT - Dvadeset dvoje navijača nogometnih klubova Rijeke i Hajduka privedeno je u subotu navečer u policijske prostorije zbog raznih izgreda koje su napravili prije, za vrijeme i nakon odigravanja utakmice, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj PU.

Na policiji je završilo 13 pripadnika Torcide - devet zbog alkoholiziranost, trojica jer su palili bengalke te jedan zbog posjedovanja marihuane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od devetorice pripadnika Armade jedan je palio bengalke, a ostali su bili pijani.

Splitska je policija novinare izvijestila da je nepoznati počinitelj s navijačkim obilježjima Hajduka oštetio dva autobusa Javnog gradskog prijevoza "Promet" koji su vozili na relaciji Split -Trogir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je autobus oštećen prije, a drugi nakon završetka nogometne utakmice. Za vrijeme utakmice, u ulici Poljudsko šetalište oštećeno je i osobno vozilo riječkih registarskih oznaka, a nakon završetka utakmice na kombi vozilu dubrovačkih oznaka razbijeno je prednje vjetrobransko staklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo