NAKON TULUMA U FUNTANI / Mrtve pijane 'Bilić boyse' unosili u hotel

Image

Sedma europska nogometna sila ubacila je u pripreme za utakmicu s Kazahstanom i noćno opuštanje uz hektolitre alkohola i neizbježne turbo-folk hitove. Nakon pijanke, neki su jedva stajali na nogama.

10.10.2009.
11:51
VOYO logo

Izbornik ozljedama osakaćene hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić svojim je "boysima" u petak navečer odobrio ono zbog čega je na početku izborničkog mandata dijelo sankcije - tulumarenje uz cajke. Da se i ovoga puta kojim slučajem odlučio na sankcije, teško da bi mu itko ostao na dispoziciji za susret protiv Kazahstana.

I tako se reprezentativna ekipa otisnula iz rovinjske karantene put obližnje Funtane, gdje su zabavu u restoranu More počeli uz domaće ritmove, ali kako je večer odmicala, a u krvi je teklo sve više alkohola, tako je na repertoaru bilo sve više turbo-folk standarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partijanje je okončano oko 2 u noći, kada su se svi mrtvi pijani vratili u Rovinj. Neki su se toliko zgazili da su ih u hotel morali unositi, a Anas Sharbini zaradio je i kvrgu na glavi.

Stožer tvrdi: Igrači su pokazali zajedništvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su na portalima osvanule fotografije "veselih" nogometaša, reagirali su i iz vodstva reprezentacije. Glasnogovornik Davor Gavran ponudio je novinarima službeni stav:

"Izbornik je u dogovoru sa stožerom i kapetanom igračima dao slobodnu večer, i na vlastitu su inicijativu naši reprezentativci željeli to vrijeme provesti zajedno. Stoga su organizirali večeru i druženje na kojem su bili svi redom, od prvog do zadnjeg što dovoljno govori o momčadskom duhu i zajedništvu ekipe. Sve je dakle bilo u redu, od odlaska službenim vozilom reprezentacije, njihova boravka i povratka u hotel čak pola sata ranije nego je bilo predviđeno. Način na koji je njihovo druženje predstavljeno u dijelu medija je u najmanju ruku neprimjeren. Mi se ne ljutimo na nikoga, ali nam je žao da se senzacionalističkim naslovima i iskrivljavanjem činjenica potpuno nepotrebno stvara loša slika o hrvatskim reprezentativcima, umjesto da se istaknu mnoge pozitivne stvari", stoji u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoloženje nakon pijanke najbolje dočaravaju fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo