spektakl u ledenoj / Može li Medveščak do trećeg shutouta u nizu?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Biti će to dvoboj 6. momčadi zapadne konferencije i 6. momčadi istočne konferencije u koji Medveščak ulazi na krilima pobjede protiv Avangarda i drugog uzastopnog shutouta vratara Barrya Brusta

7.10.2013.
12:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Večeras u 19:30 Medveščak završava niz domaćih utakmica prije nove turneje po Rusiji utakmicom protiv Neftehimika, ruskog kluba iz grada Nižnjekamska u pokrajni Tatarstan.

Biti će to dvoboj 6. momčadi zapadne konferencije i 6. momčadi istočne konferencije u koji Medveščak ulazi na krilima pobjede protiv Avangarda i drugog uzastopnog shutouta (o.a. pobjeda bez primljenog gola) vratara Barrya Brusta .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, napustio nas je Brian Villsie, međutim iz švicarskog prvoligaša Biela kao pojačanje dolazi nam Matt Ellison.

Ponovno je na okupu neustrašiva KHL navala iz sezone 2010/2011 Matt Ellison – Ryan Vesce – Charles Linget, koja je u igrajući za Torpedo upisala 143 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa druge strane Neftehimik je nakon odličnog početka  u blagom padu forme te su u posljednje 3 utakmice upisali samo 2 boda. Ukupno su slavili 7 puta dok su 4 puta napustili teren pognute glave te su trenutno na 6. poziciji u istočnoj konferenciji sa 19 bodova.

Momčad nadimka Petrokemiočari sudjeluje u KHLu od osnutka lige, a najveći uspjeh su doživjeli u sezoni 2009/2010 kada su prošli prvo kolo doigravanja protiv Avangarda iz Omka. Ove sezone vodi ih poznati trener Vladimir Krikunov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da će večeras Medvjedi dati sve od sebe kako bi nastavili niz i ponovno razveselili svoje vjerne navijače prije odlaska na mini turneju po Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo