FIFA OBJAVILA POPIS /

Može li itko Messiju ukrasti 'Zlatnu loptu'?

Image

FIFA je u utorak objavila listu 23 nogometaša nominiranih za Zlatnu loptu 2011. godine, koja će biti dodijeljena 9. siječnja u Zurichu.

1.11.2011.
9:43
VOYO logo

Na listi kandidata koji će se boriti za titulu najboljeg nogometaša godine najbrojniji su Španjolci i na listi ih ima sedmorica, od kojih je čak pet igrača Barcelone (Cesc Fabregas, Andres Iniesta, Gerard Pique, David Villa i Xavi) i dva predstavnika Real Madrida (Iker Casillas i Xabi Alonso).

Barcelona je klub koji je najbolje predstavljen na toj listi s osam igrača ako se, uz gore navedene, dodaju Francuz Eric Abidal, Messi i Brazilac Dani Alves.

Real ima pet kandidata za Zlatnu loptu, ako se uzmu u obzir i Portugalac Cristiano Ronaldo, dobitnik nagrade 2008. godine, Nijemac Mesut Özil i Francuz Karim Benzema.

Na popisu se našlo ukupno 23 igrača, a to su: Eric Abidal, Sergio Aguero, Karim Benzema, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, Dani Alves, Samuel Eto’o, Cesc Fabregas, Diego Forlan, Andres Iniesta, Lionel Messi, Thomas Mueller, Nani, Neymar, Mesut Özil, Gerard Pique, Wayne Rooney, Bastian Schweinsteiger, Wesley Sneijder, Luis Suarez , David Villa, Xabi Alonso te Xavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo