'PREKIPJELO MU' /

Mourinho se ponovno obračunao na terenu!

Image

U susretu 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu daleko teže nego što se očekivalo pobijedio Sporting Gijon 3:1, što je najvjerojatnije dodatno iživciralo Mourinha.

15.4.2012.
16:39
VOYO logo

Portugalski strateg RealMadridaJoseMourinho nekome je na klupi SportingGijona dao do znanja da nije mentalno zdrav, a incident se dogodio u subotnjem dvoboju 34. Primerina kola između Reala i Sportinga na Bernabeuu.

Realov branič Pepe je u jednom trenutku napucao loptu prema gostujućoj klupi, no nikog nije pogodio. Svejedno, njegov je potez shvaćen kao provokacija, pa je lopta vraćena prema njemu u igru.

Mourinhu je u tom trenutku 'prekipjelo', pa je Portugalac došao do klupe gostiju, nešto im dobacio, a cijelu je situaciju spasio sudac.

U povratku do svoje klupe, Mourinho je gestikuliranjem rukama dobacio protivnicima kako nisu normalni.

U susretu 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu daleko teže nego što se očekivalo pobijedio Sporting Gijon 3:1.

"Kraljevski klub" je dominirao od prve minute utakmice, no poveli su gosti pogotkom Miguela de las Cuevasa iz jedanaesterca u 30. minuti. Sedam minuta kasnije Real je izjednačio golom Gonzala Higuaina, a do vodstva je stigao tek 15 minuta prije kraja susreta kada je Cristiano Ronaldo postigao svoj 41. gol ove sezone u Primeri. Osam minuta prije kraja susreta sve dvojbe je otklonio Karim Benzema. Hrvatski nogometaš Mate Bilić nije nastupio za Sporting.

Ovom pobjedom Real je pobjegao Barceloni na sedam bodova prednosti, no Barca ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo