SUSPENZIJA ZA "SPECIAL ONEA"? / Mourinho se ispričao navijačima

Image
Foto: PIXSELL

Trener Real Madrida Jose Mourinho i pomoćni trener Barcelone Tito Vilanova našli su se pod istragom španjolskog nogometnog saveza zbog incidenta u kojem su sudjelovali pred kraj utakmice španjolskog Superkupa. Portugalac se ispričao zbog svog ponašanja, ali samo Realovim navijačima.

23.8.2011.
16:22
PIXSELL
VOYO logo

Španjolski nogometni savez (RFEF) otvorio je istragu protiv trenera Real Madrida Josea Mourinha i pomoćnog trenera Barcelone Tita Vilanove zbog incidenta u kojem su njih dvojica sudjelovali u završnici uzvratne utakmice španjolskog Superkupa.

Barcelona je u ogledu odigranom 18. prosinca na stadionu Camp Nou pobijedila Real Madrid s 3-2, te je s ukupnih 5-4 osvojila Superkup. Završnica ogleda u Barceloni protekla je u znaku velikih nereda i sukoba na igralištu. Sve je zakuhao lijevi bek Real Madrida Marcelo, mučkim startom s obje noge na Cesca Fabregasa, pojačanje Barcelone iz Arsenala, koji je u toj utakmici debitirao za katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dužnosnici Španjolskog nogometnog saveza istražuju uz pomoć televizijske snimke gužvu od trenutka kada je Jose Mourinho zabio prst u oko Vilanovi. Ovaj mu nije ostao dužan, već ga je odgurnuo i udario po stražnjem dijelu glave. Stoga se obojica nalaze pod istragom RFEF-a.

Brazilac Marcelo, njegov njemački suigrač Mesut Özil i Barcelonin napadač David Villa dobili su crvene kartone nakon gužve. Svoj trojici je RFEF izrekao suspenziju od jedne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se navijačima Real Madrida, samo njima, na ponašanju tijekom naše posljednje utakmice", priopćio je preko klupskog priopćenja trener Realovih nogometaša Jose Mourinho.

"Samo oni koji me ne poznaju dovoljno mogu sanjati o mom odlasku. Nema šanse da odem u ovom trenutku. Nikakve! Moja je motivacija fantastična. Baš kao što je momčad koju vodim.", završio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike