zakomplicirao borbu za prvaka / Mourinho s 'rezervama' srušio Liverpool

Image
Foto: AP Images

Golove za 'Bluese' zabili su Demba Ba u sudačkoj nadoknadi prvog i Willian u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

27.4.2014.
17:24
AP Images
VOYO logo

U derbiju 36. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na Anfieldu pobijedio Liverpool 2-0 i posve zakomplicirao borbu za naslov prvaka.

Golove za 'Bluese' zabili su DembaBa u sudačkoj nadoknadi prvog i Willian u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho je, kao što je i najavio, odmarao većinu ključnih igrača za uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida koji je na rasporedu u srijedu. Portugalski stručnjak je otvorio utakmicu bez Davida Luiza, Oscara, Garyja Cahilla, Williana i Fernanda Torresa, zbog ozljeda su dvoboj propustili John Terry, Petr Čech, Eden Hazard i Samuel Eto'o, dok je Ramires suspendiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Redsi" su imali priliku pobjedom ili barem remijem na milimetar se približiti naslovu prvaka Engleske, no sada se situacija posve zakomplicirala. Liverpool i dalje vodi sa 80 bodova, Chelsea na drugom mjestu ima dva boda manje, dok je Manchester City treći sa šest bodova manje. Međutim, 'Građani' imaju dvije utakmice manje i s dvije pobjede izjednačili bi se na vrhu s Liverpoolom uoči posljednja dva kola.

U derbiju začelja Sunderland je deklasirao Cardiff City 4-0 i pobjegao iz zone ispadanja. Golove su postigli Connor Wickham (26,86), Fabio Borini (45+1-11m) i Emanuele Giaccherini (76). Gosti su od 45. minute igrali bez isključenog Cale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S današnja tri boda Sunderland je skočio na 17. mjesto sa 32 boda, koliko ima i Norwich City na 18. mjestu koje vodi u niži rang natjecanja. Fulham na 19. mjestu ima 31 bod, a Cardiff je posljednji sa 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo