OPĆI METEŽ NA CAMP NOU / Mourinho s leđa napao trenera Barçe

Image
Foto: Marca.com

Nogometaši Reala teško su se pomirili s gubitkom još jednog dvoboja protiv Barcelone. Na samom kraju uzvrata na Camp Nou krvnički start Marcela na Fabregasa zakuhao je veliki obračun igrača i stožera obje momčadi.

18.8.2011.
9:54
Marca.com
VOYO logo


Igrači Josea Mourinha ponovno nisu znali podnijeti poraz na sportski način.Tijekom drugog poluvremena uzvrata španjolskog Superkupa na Camp Nou najprije je počeo divljati portugalski stoper Pepe, a sve je kuminiralo u sudačkoj nadoknadi krvničkim startom Marcela na debitanta Fabregasa.

Bivši kapetan Arsenala je u igru ušao u 82. minuti, a samo desetak minuta kasnije mu je Realov Brazilac bezobzirno s leđa uletio u noge i odmah zaradio izravni crveni karton.  Taj je start zakuhao opći metež uz aut-liniju, skočile su obje klupe, krenulo je naguravanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom općem kaosu crvene kartone su zaradili još David Villa i Mesut Özil, a u toj gužvi je sudjelovao i Jose Mourinho koji je s leđa prišao Guradiolinom pomoćniku Titu Vilanovi i gurnuo mu prst u oko, što su zabilježile kamere.

"Slika govori sve. Neke stvari se jednostavno ne bi trebale događati u nogometu i ovo je jedna od njih (guranje prsta u oko Titu)", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da se nakon utakmice neće pričati o gužvi, koju uvijek izazovu jedno te isti igrači, jer je ona najmanje bitna u cijeloj priči. Međutim, netko mora nešto poduzeti, jer Mourinho uništava španjolski nogomet", dodao je Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo