MOURINHO PROGOVORIO O MARADONI: /

Otkrio je kakav je bio njihov odnos; 'Uvijek me zvao nakon poraza, nikad nakon pobjeda'

Image
Foto: Profimedia

Legendarni argentinski nogometaš je preminuo ove srijede

27.11.2020.
13:58
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš u povijesti, Argentinac Diego Armando Maradona (60), preminuo je ove srijede zbog plućnog edema, a u u njegovoj zemlji je zbog toga proglašena trodnevna žalost.

Image
MODRIĆ SE EMOTIVNO OPROSTIO OD MARADONE: /

'Genije nogometnog svijeta, najveći si od svih...'

Image
MODRIĆ SE EMOTIVNO OPROSTIO OD MARADONE: /

'Genije nogometnog svijeta, najveći si od svih...'

Lijes s Maradoninim tijelom bio je izložen u predsjedničkoj palači, ispred koje se stvorio kilometarski red koji se pružao kroz 20 gradskih blokova, a nebrojeni nogometaši, treneri i nogometni uglednici su poslali svoje poruke kojima su se oprostili od legendarnog Diega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Diego Maradona

'Postoji Maradona, a postoji i Diego'

Njegova smrt jako je pogodila slavnog portugalskog stratega koji trenutno vodi engleski Tottenham, Josea Mourinha, koji je progovorio o tome koliko mu je Maradona značio.

"Postoji Maradona i postoji Diego. O Maradoni niti ne moram pričatii jer svi na svijetu znaju što je radio i to nitko neće zaboravit

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Jose Mourinho

i. Što se tiče Diega, on je drugačiji. Privilegirani su svi koji su s njim bili prijatelji, kolege ili dijelili s njim svlačionicu. On mi je dobar prijatelj, a uglavnom smo komunicirali preko telefona. Bio je čovjek s ogromnim srcem", rekao je Mourinho za BT Sports nakon pobjede svog Tottenhama u Europskoj ligi.

Pozivi u teškim trenucima

"Nedostajat će mi njegovi pozivi koji su uvijek stizali nakon izgubljenih utakmica, a nikada nakon pobjeda. On je znao da mi pozivi nisu potrebni nakon pobjeda, već u teškim trenucima. Kada bi me nazvao on bi rekao: 'Mou, ne zaboravi, ti si najbolji'", otkrio je 'The Special One'.

Maradona je pokopan u krugu obitelji i najbližih prijatelja na groblju Bellavista u Buenos Airesu.

Iako se zbog epidemioloških mjera žitelji Buenos Airesa zamoljeni da ostanu kod kuće, na pogrebnoj procesiji od palače Rosada do groblja priključilo se tisuće automobila i motocikala s argentinskim zastavama. Mnogi su dodirivali automobil s lijesom dok je stajao na semaforima, a većina je bacala cvijeće, šalove, zastave i dresove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo