'Special one' odabrao / Mourinho prognozirao rasplet svih skupina SP-a

Image
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Dvostruki osvajač Lige prvaka i aktualni trener londonskog Chelseaja analizirao je skupinu po skupinu na nadolazećam SP-u u Brazilu i ponudio svoje favorite za prolazak u daljnju fazu natjecanja. U osvrtu na skupinu A kao prvog je favorita istaknuo Brazil, dok je drugo mjesto ostavio potpuno otvoreno.

2.6.2014.
15:14
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

''Brazil je apsolutni favorit skupine A. Između ostale tri reprezentacije postoji potpuna ravnoteža i ne znam tko bi mogao proći. Novinarka je usred njegove neodlučnosti sama odabrala Meksiko, na što Mourinho nije imao odgovora.

 Kao jasne favorite skupine B istaknuo je Španjolsku i Nizozemsku, dok skupinu D u kojoj su reprezentacije Italije, Engleske i Urugvaja vidi kao najneizvjesniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je također uvjeren kako se reprezentaciji Francuske ne može dogoditi treći uzastopni kolaps na velikim natjecanjima i da će bez problema proći svoju skupinu, gdje joj društvo prave Honduras, Ekvador i Švicarska, koju na kraju grupne faze vidi kao drugoplasiranu.

 U skupini F na prvo je mjesto postavio Argentince, dok je Nigeriji dao prednost ispred Bosne i Hercegovine zbog, kako kaže, jednog od svojih igrača u nigerijskim redovima (Obi – Mikel). Njemačka i njegov Portugal kristalni su mu favoriti za prolazak skupine G, dok je u posljednjoj, skupini H, na prvo mjesto ispred Belgije postavio Rusiju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo