TRENER OTVORIO DUŠU / Mourinho: Priče o odlasku iz Reala nemaju smisla!

Image
Foto: AP

"Priče o odlasku iz Reala nemaju smisla, nisam s nikim ništa dogovorio, niti potpisao", izjavio je Mourinho za Radio i televiziju Portugala.

20.3.2013.
16:14
AP
VOYO logo

Trener Real Madrida JoseMourinho (50) u srijedu je demantirao brojna medijska nagađanja da u ljeto napušta klub, kazavši kako te priče nemaju smisla.

"Priče o odlasku iz Reala nemaju smisla, nisam s nikim ništa dogovorio, niti potpisao", izjavio je Mourinho za Radio i televiziju Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je biti Portugalac u Španjolskoj, ja ne čitam španjolske novine, ne gledam španjolske tv postaje. Ništa ne može utjecati na mene, ništa me ne može uznemiriti, a motivira me samo moja volja. Dok sam radio u Engleskoj i Italiji nikad nisam osjetio da je to što sam Portugalac bilo pozitivno, ili negativno", kazao je Mourinho.

Image

PXL - Jose Mourinho PXL Jose Mourinho

Što se tiče suparništva njegovih momčadi protiv Barcelone, Mourinho je rekao: "Trenirajući Chelsea, Inter i Real Madrid nekoliko smo puta igrali protiv Barcelone sa igračem manje, ali u posljednje vrijeme popravili smo skor protiv Barce. Sada je Barcelona nesigurnija kad igra protiv nas negoli je to bila prije dvije godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski nogometni stručnjak uvjeren je da Real može biti prvak Europe. "Barem pet klubova su kandidati za osvajanje Lige prvaka, a među njima je i Real. Mislim da može osvojiti Ligu prvaka", dodao je.

Mourinho smatra da je Zlatna lopta, nagrada za naboljeg nogometaša na svijetu u 2012., trebala pripasti napadaču Reala Cristianu Ronaldu, a ne Lionelu Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP Images

"Nagrada za naboljeg nogometaša na svijetu trebala je pripasti Ronaldu, koji je sa Realom bio prvak Španjolske i ključni igrač, a pritom je klub srušio brojne rekorde, dok je on zabio 46 golova u prvenstvu", rekao je.

Najplaćeniji nogometni trener na svijetu osvrnuo se i na privatni život, te je kazao da bi bio učitelj da nije trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete biti najbolji trener na svijetu u jednom trenutku, ali to ne čini karijeru. Moja je karijera duga i imao sam dosta uspjeha. No, zbog trenerskog posla propustite mnoge važne stvari, tako nedavno nisam bio kod kuće na rođendanu svog sina, imao sam utakmicu u Granadi. Ipak, mislim da sam dobar suprug, otac, sin i prijatelj. Da nisam trener vjerojatno bih bio učitelj", istaknuo je Mourinho.

Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo