MODRIĆEV OMILJENI SUIGRAČ ODLAZI IZ REALA? / 'Volio bih da imam dobre vijesti za vas'

Image
Foto: Profimedia

Nakon 16 godina mogao bi napustiti Santiago Bernabeu

11.3.2021.
19:14
Profimedia
VOYO logo

Cijelu ovu sezonu traje sapunica oko slavnog španjolskoj braniča SergijaRamosa (34) i njegovog ostanka u Real Madridu.

Španjolac je kapetan i ikona kluba u kojemu je od 2005. godine i od tada je s Realom osvojio 22 trofeja. Ugovor mu istječe na kraju ove sezone i još uvijek klub i on nisu postigli dogovor oko produžetka suradnje. Navodno je problem bio financijske prirode. Ramos je u četvrtak nakon treninga porazgovarao s novinarima, a jedno od pitanja glasilo je kakva je situacija s novim ugovorim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da imam dobre vijesti za vas, ali zasad je sve kako je bilo. Jedino o čemu razmišljam je povratak na travnjak i da završimo sezonu što bolje možemo. Nema novosti oko obnove ugovora, volio bih kad bih vam nešto mogao reći", izjavio je branič Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smiren sam i samo razmišljam o povratku na teren i osvajanju trofeja", rekao je Ramos i dodao ako smatra da može igrati još pet godina na najvišoj razini.

"Nikad ne možete zadovoljiti sve ljude, ali ono što ste osvojili, nitko ne može izbrisati. Jedino što me brine je što znaju kakav sam čovjek, znaju da sam ostavio dušu za Real. Ako ne bude problema s ozljedama, mogu igrati još pet godina", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo