NEVIĐENI PORAZ KOD KUĆE / Modrića izviždali navijači u 'potopu' protiv Cityja

Image
Foto: PIXSELL

Luka Modrić napokon je zaigrao za Tottenham, ali njegova je momčad doživjela jedan od najgorih poraza kod kuće u povijesti kluba. Napustio je teren uz glasne zvižduke navijača.

28.8.2011.
16:19
PIXSELL
VOYO logo

Od travnja 2003. godine Tottenham nije kod kuće izgubio prvenstvenu utakmicu protiv Manchester Cityja - sve do nedjelje.

Oba hrvatska reprezentativca početak utakmice su dočekala na terenu. Luki Modriću bio je ovo prvi nastup za Tottenham nakon početka dugotrajne trakavice oko njegovog prelaska u Chelsea.

Već na samom početku utakmice bilo je očito kako će se Spursi morati puno mučiti protiv Cityja, a napadi na njihov gol stizali su sa svih strana.

Da City nije pogriješio kupivši Samira Nasrija, pokazalo se u 34. minuti kada je sjajno asistirao Džeki za vodstvo Cityja 1:0. Osam minuta kasnije Džeko postiže još jedan pogodak za City, povećavši prednost na 2:0.

Niko Kranjčar borio se s ozljedom cijelo prvo poluvrijeme te je na teren umjesto njega u drugom poluvremenu ušao Tom Huddlestone. Luka Modrić teren je napustio u 66. minuti uz glasne uzvike nezadovoljstva od strane vlastitih navijača.

U prvih petnaest minuta drugog poluvremena City je preko Džeke i Aguera došao u vodstvo od 4:0, da bi u 68. minuti Kaboul postigao prvi i jedini pogodak za Tottenham.

Džeko nije stao na hat tricku te je u petoj minuti produžetka postavio tezultat na 5:1, potpopivši potpuno Spurse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo