MODRIĆ, RAKITIĆ I VRSALJKO USKORO SE VRAĆAJU NA TEREN: / Poznati trener razotkrio planove La Lige: 'Igrat ćemo četiri utakmice tjedno'

Image
Foto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Njemačka Bundesliga je u četvrtak najavila da nastavlja prvenstvo 16. svibnja

8.5.2020.
9:13
LLUIS GENE / AFP / Profimedia
VOYO logo

Španjolska nogometna sezone će ponovno početi 20. lipnja nakon što je prekinuta zbog pandemije koronavirusa u ožujku i trebala bi završiti do kraja srpnja, izjavio je trener španjolskog prvoligaša Leganesa Javier Aguirre.

"Sada imamo datum početka za La Ligu, počinjemo 20. lipnja i službeno ćemo je završiti 26. srpnja. Odigrat ćemo 11 kola subotom, nedjeljom, srijedom i četvrtkom", izjavio je Aguirre za meksički website Marca Claro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"La Liga me upravo službeno obavijestila i vrlo sam sretan jer sada imamo raspored za naš trenažni program".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Liga nije komentirala ovu vijest iako je ranije ovog tjedna najavila da razmišlja o ponovnom pokretanju natjecanja negdje u lipnju nakon što klubovi završe protokol od četiri faze.

Španjolski klubovi iz prve dvije lige su proveli obavezno testiranje svojih nogmetaša u srijedu i mnogi klubovi, među kojima su vodeća Barcelona i Leganes, 19. na ljestvici, trebali bi u petak početi s treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka Bundesliga je u četvrtak najavila da nastavlja prvenstvo 16. svibnja i prva je od pet vodećih europskih nogometnih liga koja će to učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo