MODRIĆ PREUZEO ULOGU VOĐE SVLAČIONICE: / Procurilo što je poručio suigračima na kriznom sastanku

Image
Foto: Profimedia

U četvrtak su se nogometaši Reala pojavili na treningu

3.12.2020.
13:26
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid je u utorak izgubio s 2-0 na gostovanju kod Šahtara pa mu je za prolazak u osminu finala u zadnjem kolu grupne faze potrebna pobjeda na domaćem terenu protiv vodeće Borussije Moenchengladbach. Ovo je jako teška situacija", izjavio je 35-godišnji Modrić u obraćanju medijima.

"Real Madrid je već dokazao da je na razini zadatka kada nam je potrebna pobjeda. To sada moramo nanovo pokazati na terenu, jer same riječi ništa ne vrijede", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije utakmice vodeći madridski dnevni listovi, Marca i As, objavili su kako je vodstvo Real Madrida već pronašlo potencijalnog nasljednika Zinedineu Zidaneu u vidu Mauricija Pochettina. Katalonski Sport pak objavio je kako Francuz ne uživa podršku dijela svlačionice i da su pred njim ključne utakmice u kojima će se boriti za posao. Sevilla u prvenstvu za vikend, a poslije toga Borussia u Ligi prvaka.

U četvrtak su se nogometaši Reala pojavili na treningu. Iskoristili su, piše As, tu priliku kako bi dali podršku Zidaneu te istaknuli kako iza Francuza stoje najvažniji igrači u svlačionici poput Ramosa, Modrića i Marcela. Navode i da je Ramos preuzeo inicijativu i razgovarao sa suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric (desno) i Sergio Ramos

"Jedna pobjeda dijeli nas od polaska u drugi krug Lige prvaka. Ovisimo o sebi i moramo dati sve od sebe. Ovo je Real Madrid. Zajedno smo i prije pronalazili put iz gorih situacija", navodno je poručio Ramos.

Osim njega, dodaje As, igračima se obratio hrvatski kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govorio je pred drugima kao vođa i podsjetio ih 'da moramo biti ujedinjeni i pobijediti u narednim utakmicama: možemo to napraviti'", rekao je prema tvrdnjama španjolskog dnevnog lista LukaModrić.

Za kraj su otkrili i kako Zidane nije bio na sastanku, ali da je obaviješten da ima puno podršku svlačionice ili barem glavne skupine igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo